Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Mihalcea a vorbit despre dorința acționaratului spaniol de a veni cu propriul antrenor









Adrian Mihalcea vrea ca jucătorii lui Dinamo să fie plătiți de conducere









Adrian Mihalcea (43 de ani) a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre dorința acționaratului spaniol de a veni cu propriul antrenor, dacă se va ajunge la o înțelegere cu Ionuț Negoiță pentru achiziționarea lui Dinamo.


Actualul tehnician de la formația din „Ștefan cel Mare” spune că ar fi deranjat să își piardă postul de pe banca roș-albilor, mai ales că nu a bifat nici măcar o partidă ca antrenor al lui Dinamo, însă susține că ar înțelege această situație.


Adrian Mihalcea: „Poziția mea contează mai mult sau mai puțin!”
Întrebat dacă se teme de eventuala venire a lui Ioan Andone ca președinte în situația în care echipa va fi preluată de către fondul de investiții spaniol, Adrian Mihalcea a răspuns: „Când au apărut aceste știri am declarat că m-ar bucura enorm venirea unor oameni potenți financiar pentru a salva acest club. Poziția mea contează mai mult sau mai puțin. Normal că mi-aș dori să continuu, dar un nou acționariat poate dori să vină cu oameni noi, loiali și de aceea m-am gândit un pic.

Nu pot spune că nu m-a deranjat, aș fi ipocrit să spun asta, mai ales că poziția mea a fost destul de grea, am avut doar un antrenament, niciun meci. Ar fi fost o situație dificilă, dar aș fi înțeles această situație”, a declarat Adrian Mihalcea, la ProSport Live.

„Eu nu cred că antrenorii care au fost până acum la Dinamo l-au marginalizat din cauza acelei clauze. El și ceilalți vor avea șanse egale de a fi titular. Eu o să am răbdare și cam toți jucătorii s-ar situa pe aceeași treaptă a pregătirii. Nu cred că cineva l-a privit pe Șerban altfel din cauza acestei clauze. Nu cred. Ar fi neprofesional să ai un jucător cu calități și tu să îl privezi de locul de titular sau de locul din lot din cauza unei clauze”, a mai spus Mihalcea.




sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii