Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea a vorbit despre dorința acționaratului spaniol de a veni cu propriul antrenor

Adrian Mihalcea vrea ca jucătorii lui Dinamo să fie plătiți de conducere

Adrian Mihalcea (43 de ani) a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre dorința acționaratului spaniol de a veni cu propriul antrenor, dacă se va ajunge la o înțelegere cu Ionuț Negoiță pentru achiziționarea lui Dinamo.


Actualul tehnician de la formația din „Ștefan cel Mare” spune că ar fi deranjat să își piardă postul de pe banca roș-albilor, mai ales că nu a bifat nici măcar o partidă ca antrenor al lui Dinamo, însă susține că ar înțelege această situație.


Adrian Mihalcea: „Poziția mea contează mai mult sau mai puțin!”
Întrebat dacă se teme de eventuala venire a lui Ioan Andone ca președinte în situația în care echipa va fi preluată de către fondul de investiții spaniol, Adrian Mihalcea a răspuns: „Când au apărut aceste știri am declarat că m-ar bucura enorm venirea unor oameni potenți financiar pentru a salva acest club. Poziția mea contează mai mult sau mai puțin. Normal că mi-aș dori să continuu, dar un nou acționariat poate dori să vină cu oameni noi, loiali și de aceea m-am gândit un pic.

Nu pot spune că nu m-a deranjat, aș fi ipocrit să spun asta, mai ales că poziția mea a fost destul de grea, am avut doar un antrenament, niciun meci. Ar fi fost o situație dificilă, dar aș fi înțeles această situație”, a declarat Adrian Mihalcea, la ProSport Live.

„Eu nu cred că antrenorii care au fost până acum la Dinamo l-au marginalizat din cauza acelei clauze. El și ceilalți vor avea șanse egale de a fi titular. Eu o să am răbdare și cam toți jucătorii s-ar situa pe aceeași treaptă a pregătirii. Nu cred că cineva l-a privit pe Șerban altfel din cauza acestei clauze. Nu cred. Ar fi neprofesional să ai un jucător cu calități și tu să îl privezi de locul de titular sau de locul din lot din cauza unei clauze”, a mai spus Mihalcea.
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii