Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea îl avertizează pe Adrian Mihalcea: „Dacă nu e susținut, nu are nicio șansă”

EXCLUSIV | "Noi de ce nu începem?" Jucătorii lui Dinamo au vrut să se antreneze, precum cei de la FCSB, dar Mihalcea le-a dat răspunsul

Adrian Mihalcea (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dorit ca şi elevii săi să înceapă antrenamentele, după ce a auzit că FCSB s-a antrenat la baza sportivă din Berceni. Antrenorul "câinilor" n-a apucat să-şi cunoască elevii, deoarece pandemia de Coronavirus a izbunict chiar după ce a fost prezentat oficial la Dinamo.


Când a văzut imaginile cu FCSB antrenându-se, Mihalcea s-a întrebt de ce nu poate şi Dinamo să facă asta. Răspunsul e unul simplu: dinamoviştii au contractele suspendate, fiind în şomaj tehnic, în timp ce roş-albaştrii au doar salariile înjumătăţite. Cu toate acestea, lui Mihalcea i-ar fi plăcut să meargă să-şi pregătească elevii.

"Prima mea reacţie a fost mi-aş dori şi eu, dar nu ştiu dacă e legal. Mi-aş dori, mi-ar plăcea, am vorbit cu jucătorii şi mi-au spus,  dar noi de ce nu începem? Noi avem contractele suspendate, FCSB nu le are suspendate, are contractele în derulare şi totuşi nu e aceeaşi situaţie. Dar reacţia a fost da, mi-ar fi plăcut şi mie să fiu pe teren, şi în condiţiile astea de câte 2-3 jucători, şi cu metodele de precauţie, poate chiar testări", a declarat Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Totuşi, antrenorul lui Dinamo spune că nu doreşte să încalce legile şi nu vrea să ajungă pe la poliţie, aşa cum a păţit Bogdan Vintilă (48 de ani), tehnicianul FCSB: "Am văzut că Poliţia s-a autosesizat şi intervin alte probleme, am zis că oricum noi aşteptăm să fie totul în regulă şi să nu ne abatem de la nicio cale, să încălcăm legea până la urmă", a mai spus Adrian Mihalcea.


sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii