Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea îl avertizează pe Adrian Mihalcea: „Dacă nu e susținut, nu are nicio șansă”









EXCLUSIV | "Noi de ce nu începem?" Jucătorii lui Dinamo au vrut să se antreneze, precum cei de la FCSB, dar Mihalcea le-a dat răspunsul





Adrian Mihalcea (43 de ani), antrenorul lui Dinamo, a dorit ca şi elevii săi să înceapă antrenamentele, după ce a auzit că FCSB s-a antrenat la baza sportivă din Berceni. Antrenorul "câinilor" n-a apucat să-şi cunoască elevii, deoarece pandemia de Coronavirus a izbunict chiar după ce a fost prezentat oficial la Dinamo.


Când a văzut imaginile cu FCSB antrenându-se, Mihalcea s-a întrebt de ce nu poate şi Dinamo să facă asta. Răspunsul e unul simplu: dinamoviştii au contractele suspendate, fiind în şomaj tehnic, în timp ce roş-albaştrii au doar salariile înjumătăţite. Cu toate acestea, lui Mihalcea i-ar fi plăcut să meargă să-şi pregătească elevii.

"Prima mea reacţie a fost mi-aş dori şi eu, dar nu ştiu dacă e legal. Mi-aş dori, mi-ar plăcea, am vorbit cu jucătorii şi mi-au spus,  dar noi de ce nu începem? Noi avem contractele suspendate, FCSB nu le are suspendate, are contractele în derulare şi totuşi nu e aceeaşi situaţie. Dar reacţia a fost da, mi-ar fi plăcut şi mie să fiu pe teren, şi în condiţiile astea de câte 2-3 jucători, şi cu metodele de precauţie, poate chiar testări", a declarat Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Totuşi, antrenorul lui Dinamo spune că nu doreşte să încalce legile şi nu vrea să ajungă pe la poliţie, aşa cum a păţit Bogdan Vintilă (48 de ani), tehnicianul FCSB: "Am văzut că Poliţia s-a autosesizat şi intervin alte probleme, am zis că oricum noi aşteptăm să fie totul în regulă şi să nu ne abatem de la nicio cale, să încălcăm legea până la urmă", a mai spus Adrian Mihalcea.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii