Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






„Am demarat procedurile pentru construirea unei noi arene”

 

„Am demarat procedurile pentru construirea unei noi arene”


Ministerul Afacerilor Interne a emis vineri un comunicat care o vizează în mod direct pe Dinamo. Reprezentanții MAI au informt că „au demarat procedurile pentru construirea unei noi arene de fotbal” în incinta complexului din „Ștefan cel Mare”.


Vechea dorință a dinamoviștilor poate prinde, în sfârșit contur. După îndelungi tergiversări și probleme de natură juridică, MAI dă asigurări că va exista un nou stadion „Dinamo” și că pregătirile pentru startul lucrărilor sunt pe ultima sută de metri. Deocamdată, reprezentanții Ministerului de Interne nu au anunțat dacă noua arenă va fi construită pe amplasamentul actualului stadion sau, mai în spate, în locul bătrânului Velodrom. 


„Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Ministerul Afacerilor Interne, împreună cu Compania Naţională de Investiţii, au demarat procedurile pentru construirea unei noi Arene de Fotbal, moderne şi cu capacitate mărită pentru suporteri, tot în cadrul actualului Complex Sportiv Dinamo”, se arată într-un comunicat emis ieri de Ministerul Afacerilor Interne. 


Stadionul Dinamo, inclus inițial în proiectul pentru EURO 2020, a rămas singurul din București unde lucrările de modernizare nu au început nici până acum. Situația s-ar putea schimba din 2021. Din cauza problemelor juridice, arena din „Ștefan cel Mare” nu a putut fi modernizată pentru EURO 2020, așa cum s-a întâmplat cu stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești. 


Se face! S-a stat pe loc din cauza problemelor juridice, dar, îndată ce se vor rezolva, stadionul Dinamo se va face, la fel cum s-a întâmplat și cu celelalte trei din București.

- Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării, pe 4 noiembrie


Stadionul actual al lui Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe. 


„Privim cu îngrijorare situația actuală de la Dinamo”

În același comunicat, reprezentanții MAI și cei ai Clubului Sportiv Dinamo și-au manifestat îngrijorarea cu privire la situația sportivă dezastruoasă cu care se confruntă „câinii” în acest moment. 


„Totodată, privim cu îngrijorare situația actuală de la FC Dinamo și asigurăm suporterii și pe toți jucătorii care au dus faima acestui club în întreaga lume, că suntem deschiși la orice formă de dialog și de organizare pentru binele echipei Dinamo”.


sursa: gsp.ro

Comentarii