Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Spaniolii de la Dinamo vor sa apeleze la avocati

 

Spaniolii de la Dinamo vor apela la avocați


Situația de la Dinamo a ajuns și în presa din Spania, țara de origine a lui Pablo Cortacero. 

Cotidianul „As” a descris atmosfera de la Dinamo într-un articol de amploare. Jurnaliștii spanioli au speculat chiar că fotbaliștii n-ar mai avea tragere de inimă să intre pe teren, titrând „Spaniolii de la Dinamo nu sunt plătiți și amenință cu neprezentarea la meci”.

Spaniolii de la Dinamo vor apela la avocați

Jurnaliștii iberici au descris situația din Ștefan cel Mare: „Ambițiosul proiect anunțat de președintele clubului s-a întors împotriva lui. Cei mai mulți dintre spanioli, veniți în septembrie, nu au primit salariile de trei luni. Răbdarea lor e pe cale să se termine. Jucătorii mai vechi au primit doar banii necesari ca să nu devină liberi. Exisă și datorii de 5 luni, către membrii conducerii. Situația economică s-a transferat și pe teren. Asta și din cauza condițiilor precare de antrenament și a problemelor derivate din lipsa banilor. Dinamo, un club istoric în România, a pierdut 5 meciuri la rând”.


Cotidianul „As” a încercat să ia legătura cu părțile implicate. La recomandarea avocaților, fotbaliștii le-ar fi transmis: „Ne-au dezamăgit. Este absurd! Dacă nu rezolvă rapid situația, vom apela la căile legale”.



sursa: gsp.ro

Comentarii