Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Revenire la antrenamentele lui Dinamo

 





Vlad Achim (31 de ani) a revenit la antrenamente lui Dinamo și se pregătește cu echipa după operația la picior. Mijlocașul este optimist că va putea juca în două săptămâni.


Mai devreme decât estimau pesimiștii, ce considerau un 2020 încheiat pentru mijlocașul. Mai devreme chiar și decât prognoza celor de la Acibadem din Istanbul care l-au operat pe primul transfer al verii 2020.


Revine cu Astra Giurgiu?

Vlad Achim, 31 de ani, a revenit la antrenamentele roș-albilor și se pregătește fără probleme alături de coechipieri, doar că încă nu poate efectua chiar toate exercițiile unor ședințe de pregătire mai intense, urmărind un orar stabilit de staff-ul medical. Mijlocașul central este bine, susțin dinamoviștii, și va fi o soluție de luat în seamă pentru Cosmin Contra cu siguranță după pauza competițională, dacă nu chiar de la meciul cu Astra Giurgiu, restanța din 14 noiembrie.


Achim nu are teamă după operația din Turcia, el suferind o intervenție chirurgicală, o osteosinteză cu un șurub la al cincilea os metatarsian al piciorului. Fotbalistul a bifat doar 7 minute în primul meci al mandatului lui Cosmin Contra, cu Chindia (0-1), după care s-a accidentat.


90 de minute

a strâns Achim în tricoul lui Dinamo, 83 de minute cu Hermannstadt (1-1) și 7 minute cu Chindia (0-1)


6

meciuri oficiale a ratat deja fotbalistul roș-albilor



sursa: gsp.ro

Comentarii