Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ultraşii lui Dinamo au mers peste Rufo Collado la Săftica!

 


Conducerea lui Dinamo traversează clipe dificile. Chiar dacă echipa a câștigat la scor de neprezentare ultimele două meciuri, fanii roș-albi au ajuns la capătul răbdării.


Luni, 30 noiembrie, ultrașii dinamoviști s-au dus peste spanioli în cantonamentul de la Săftica și l-au amenințat pe Rufo Collado.


Directorul sportiv a dezvăluit, cu lux de amănunte, care a fost firul evenimentelor și ce cuvinte grele i-au aruncat fanii.


Un nou scandal la Dinamo. Ultrașii au dat năvală în cantonament să îi gonească pe spanioli

Ținta fanilor dinamoviști nu a fost doar Rufo Collado, ci și restul ibericilor din staff. Directorului sportiv i s-au reproșat campania de achiziții, clubul din Ștefan cel Mare aducând fotbaliști cu salarii foarte mari.


„Au venit niște suporteri peste noi la Săftica, au încălcat protocolul COVID-19 și ne-au ameninţat. Ne-au spus să luăm primul zbor spre Madrid și să plecăm. Au fost 7-8 persoane. Ce vină am eu? M-am întors și mi-am continuat drumul fără să răspund”, a declarat Rufo Collado.


Confruntarea dintre conducerea spaniolă și fani a venit la distanță de mai puțin de o săptămână de când membrii din Programul „DDB” au avut o întâlnire cu Alex Couto pentru a discuta despre salvarea clubului.

Șapte fani din PCH au intrat peste Șerdean și Couto în hotel

Miercuri, 25 noiembrie, în jurul orei 21:30, șapte suporteri dinamoviști au intrat peste Alex Couto și Dorin Șerdean în camerele de la hotelul Phoenicia. Directorul general al lui Dinamo și președintele au dat nas în nas cu fanii, fără să știe cum au reușit aceștia să aibă acces în incinta clădirii.


În acele clipe tensionate, ultrașii au amenințat că dacă ibericii nu plătesc datoriile sau nu cedează acțiunile, atunci au opțiunea să plece cât mai rede din România. În caz contrar, vor fi în mare pericol.


sursa: fanatik.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii