Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, amenințată de FIFPro

 

Dinamo, amenințată de FIFPro


FIFPro, Asociația Mondială a Jucătorilor Profesioniști, s-a sesizat în legătură cu situația de la Dinamo. 


O nouă zi, o nouă problemă pentru Dinamo. Clubul este într-o situație financiară disperată. Are de plătit 800.000 de lei până la sfârșitul acestei luni, altfel va pierde 6 puncte în clasament. Jucătorii, neplătiți pentru munca prestată în acest sezon, s-au plâns la FIFPro, iar Asociația a emis astăzi un comunicat în acest sens. FRF este somată să ia măsuri împotriva lui Pablo Cortacero și compania.


Dinamo, amenințată de FIFPro

„Împreună cu AFAN și AFE suntem în contact cu mai mulți jucători care înfruntă condiții inacceptabile la Dinamo. Clubul nu i-a plătit de mai multe luni de zile și le-a pus sănătatea în pericol. Nu le-a asigurat un staff medical la ultimele ședințe de pregătire, încălcând flagrant regulamentele FRF. 


FIFPro cere intervenția Federației Române de Fotbal, pentru a se asigura că Dinamo își respectă obligațiile. Dinamo, care a semnat cu nu mai puțin de 10 jucători noi în această vară, a mai fost în insolvență și în anul 2015. Mulți jucători din acea perioadă au rămas neplătiți și neprotejați de legi, pentru că toate cluburile din România insistă ca jucătorii să semneze convenții civile”, se arată în comunicatul FIFPro. 


sursa: gsp.ro

Comentarii