Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Asta inseamna sa fii ... DINAMO (DDB)

 

Asta inseamna sa fii...DINAMO (DDB)




Sa fii neplatit de 3 sau mai multe luni de zile...sa ti se promita zilnic acest lucru, dar la final contul sa iti fie mereu gol...sa vezi cum in interiorul clubului totul merge pe dos (pleaca oameni din conducerea administrativa, din stafful medical) ... sa vezi cum liga si federatia iti dau termen pana la sfarsitul lunii sa achiti niste datorii mai vechi, in caz contrar ramanand si fara un numar semnificativ din putinele puncte adunate pana in prezent ... sa vezi cum televiziunile si mass media dau in majoritate stiri negative despre noi (inconstientii ... nici macar nu isi dau seama ca daca noi ne prabusim, ratingul lor se reduce semnificativ)!


In tot acest timp, cei care au fost mereu alaturi de echipa, au fost acesti minunati si fenomenali ... SUPORTERII DDB! Cei care au facut minuni , adunand fonduri pentru sprijinirea echipei, fiind singurii care nu promit, dar dau din tot sufletul lor, din putinul lor pentru salvarea inca o data a echipei, meritandu-si cu prisosinta insemnele de pe tricourile jucatorilor DOAR DINAMO BUCURESTI!


Si cand toata lumea ne vedeau cazuti la pamant, loviti din toate partile, bravii nostrii jucatori, FOTBALISTII ECHIPEI DINAMO BUCURESTI , s-au mobilizat exemplar, castigand cu scor de forfait, un 3-0 sec, doua meciuri la rand, demonstrand ca inca avem un cuvant de spus in fotbalul romanesc si dand o palma, asemenea golgeterul Borja Valle, tuturor celor care  se grabeau sa ne cante prohodul. 


Bravo voua, minunati jucatori, care ati demonstrat in sfarsit ca sunteti fotbalisti! Bravo si voua, echipei tehnice (de care la un moment dat m-am indoit si eu, recunosc), dar care ati demonstrat ca aveti caracter si nu ati parasit corabia (echipa) la greu, reusind sa o repuneti pe linia de plutire! 


Un lucru de apreciat ce au realizat acesti baieti. Să speram ca vor continua la fel si in meciurile urmatoare, in acest fel fortandu-i pe cei din conducere sa isi onoreze promisiunile facute la inceputul sezonului. 


Este cazul , domnilor din conducere (spanioli) să va faceti datoria si sa va achitati de ceea ca ati promis, sa dati banii pentru functionarea clubului, iar în caz contrar puteti să vă luati lucrurile si  sa plecati de unde ati venit fiindca nu sunteti demni sa patronati o echipa de talia lui DINAMO BUCURESTI, care a demonstrat înca o data prin suporteri, jucatori, echipa tehnica, că nu v-a muri niciodata! Să auzim numai de bine, dragi suporteri DDB !


Articol scris de: Borza Sorin

sursa foto: gsp.ro

Comentarii