Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ca la noi, la nimeni!


Ca la noi, la nimeni!



Suntem tara tuturor posibilitatilor sau a imposibilitatilor...in aceasta runda totul a fost altfel...începutul a fost vineri, cand ocrotita echipa Astra Giurgiu , a beneficiat de bunavointa LPF , care i-a amânat meciul cu noi, deoarece au avut  cazuri de covid, stabilite de clinica prietenului si unuia dintre sponsorii echipei pe numele sau  jiji becali ! Sambata descoperim cu stupoare ca  majoritatea bolnavilor s-au vindecat miraculos, au mai ramas doar vreo 5 (asta pentru ca să mai fie totusi cativa)  fiindca era prea de tot sa se vindece toti in 24 ore ...oricum ei își indeplinisera scopul si anume amânarea meciului cu noi, până își pun antrenor si își recupereaza jucatorii accidentați si suspendați! 



Urmeaza mecirile de sâmbata, unde juvetii obtin o alta victorie mai mult decat norocoasa, a portarului mai mult si a neinspiratiei jucatorilor lui anmp... penalty ratat, ocazii clare irosite, voit sau nevoit...vă las pe voi să vă spuneti parerea, eu o am pe a mea ... dupa care duminica avem parte de alte meciuri demne de cascadorii rasului. 


Mai întâi la Iasi , unde gazdele in momentul cand începeau să se bucure ca au preluat conducerea cu Viitorul (o altă echipa cu jucatori cu covid 19) de fapt constată ca pierd cu 3-0 , la masa verde, din cauza unei probleme grave, de tip organizatoric, care o mai intalnim doar prin tarile cocotiere...daca astia or avea nocturna!  


Urmeaza bomboana de pe coliva...meciul cfr ului, echipa  momentului de vreo 3 ani in Romania, cu conducere si antrenor profi...dar culmea, îi bate Gaz Metan (pe care noi i-am învins fara drept de apel) chiar pe stadionul lor, in Gruia ...normal apar comentarii, invocarea problemelor de arbitraj ( pe care si altii le-au avut, in speta noi, dar nu i-a interesat la acel moment pe ei, deh poate chiar s-au bucurat) iar acum cand au fost ei in cauza, au scos foc pe nări...că nu se mai prezinta la meciul urmator...că au patit, că sunt vânati, etc...hai sa fim seriosi domnilor cfr isti! 


Cand ati obtinut penaltyuri gratis, chiar si cu Dinamo , prin 2017, in august si in mai multe situatii chiar, cand ati marcat din pozitii suspecte...atunci  nu v-ati plans, din contra ati spus ca nu comentati arbitrajele, ca aveti altceva mai bun de facut ! Ei bine , faceti si acum altceva mai bun! Si cu asta inchei, dar nu inainte de a parafraza titlul acestui articol  ,,ca la noi, la nimeni"...Vă salut, vă apreciez si vă respect, dragi suporteri DDB!



Articol scris de: Borza Sorin

sursa foto: gsp.ro

Comentarii