Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Viata de câine

 



Câinele este cel mai loial prieten al omului.  Indiferent de rasa pe care o are, de mărime sau aspectul lor câinele este cel mai iubit animal din istoria umanității.  Nu puține au fost cazurile în care câinii ne-au învățat pe noi oamenii ce înseamnă dragostea, curajul, loialitatea, sacrificiul și încrederea.


Faptul că este cel mai bun prieten al omului s-a dovedit de-a lungul istoriei în care găsim deseori momente în care și-au riscat viața să o salveze pe a noastră! 


Hachiko, Fido, Balto, Togo, Bobbie sunt doar câteva nume consemnate în scrieri care au salvat nu numai viața stăpânilor lor ci și a comunităților unde trăiau, și au arătat stăpânilor lor și lumii întregi ce înseamnă dragostea, devotamentul și curajul lor.


Îmi aduc aminte de o întâmplare a anului trecut când cățelușa mea Jenny a dispărut! Deși am cautat-o vreo 2 zile la rand nu am reusit sa mai dau de ea. Cea ce e interesant e ca după vreo 5 zile a venit intr-un loc în care eu merg des și anume la biserică.  Nu am dus-o niciodată cu mine ca să știe locul. A stiut ea ceva a simțit că stăpânul ei a trecut pe acolo și a asteptat acolo!


Câinii au de îndurat adesea atât de multe. Mulți câini stau afară pe arșiță, ploaie, vânt sau îngheț, în custi sau în lanțuri. 


De mic copil de când tata m-a luat lângă el să mă uit la meciurile lui Dinamo am auzit titulatura de câinii rosii și am văzut stema echipei noastre cea cu doi câinii de lup pe ea.


Am ajuns să văd în acest club ceva ce nici o echipă nu are: cea mai frumoasă galerie! Câinii roșii!! Cu ei am crescut, cu ei m-am bucurat, alături de ei am suspinat! Abia așteptam să joace Dinamo să le văd coregrafiile și să îi aud cântând pentru Dinamo!


Au fost vremuri cu soare, victorii și succese care ne-au adus nenumarate bucurii și satisfacții!


Timpurile care le trăim trebuie să recunoaștem că sunt tot mai tulburi.


.....E toamna...! E târziu în toamnă  când ploaia și vântul își fac de cap peste întreaga țară dar și în mijlocul clubului nostru iubit!


Stăpânul nostru Dinamo pare ca a uitat să ne hrănească cu victorii sau să ne mângâie cu mâna stabilității financiare. 


 De câte ori la muncă, acasă sau pe stradă, rude, prietenii sau rivalii râd de noi și se bucură de situația în care suntem.  4 înfrângeri la rând dar abia asteptam următorul meci al lui Dinamo! Râzi când ai citit asta nu? Pentru ca ăștia suntem noi! De ce toate acestea câinii mei?


PENTRU CĂ NOI SUNTEM CÂINII! CÂINI ROȘII!


Noi rămânem loiali și fideli stăpânului nostru Dinamo! Noi câinii care de atâtea ori ne-am arătat devotamentul, loialitatea și dragostea față de Dinamo! Noi câinii am salvat de la moarte stăpânul nostru de 2 ori! Noi câinii cântăm pentru Dinamo indiferent de scor! Noi câinii suntem peste 10.000 în programul Doar Dinamo București! Noi câinii am făcut sold out la un meci nedisputat atât la fotbal cât și la handbal! Noi câinii am făcut coregrafii care au străbătut mapamondul! Noi câinii am făcut cea mai mare farsă din lume unui club rival! Noi câinii am rupt din puținul nostru  pentru a ajuta Dinamo! Ăștia suntem noi! 

Vino și tu alături de noi să fim unici! 


www.programddb.ro


A fi Câine Roșu înseamnă  DEVOTAMENT, DRAGOSTE, CURAJ,SACRIFICIU ȘI ÎNCREDERE!

ĂȘTIA SUNTEM NOI! NOI SUNTEM CÂINII ROȘII!

Fie vreme bună fie vreme rea câinii până la moarte și dincolo de ea!

Semnat: UN CÂINE ROȘU!


Articol scris de: Dan Șerban

Foto: Sport Pictures

Comentarii