Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ce scriu ibericii despre Pablo Cortacero

 





Situația de la Dinamo este din nou subiectul unui articol amplu din presa spaniolă. Cotidianul AS scrie pe larg despre problemele cu care se confruntă jucătorii aflați sub comanda lui Cosmin Contra.


Sub titlul ”Începe destrămarea versiunii spaniole a lui Dinamo”, jurnaliștii iberici susțin că echipa la care evoluează mulți compatrioți de ai lor este în ”pragul dezintegrării”.


AS analizează situația de la Dinamo: ”Borja Valle i-a arătat obrazul lui Cortacero!”


Cortacero anunțase că banii vor intra în conturile jucătorilor și angajaților de la club până pe 17 noiembrie, dar nu s-a ținut de cuvânt”, scriu ziariștii spanioli.


”Iar fotbaliștii au reacționat. Borja Valle a făcut-o chiar pe gazon, când după unul dintre golurile marcate, s-a îndreptat spre o cameră TV și a arătat obrazul. Un gest care îl avea ca destinatar pe Cortacero” mai scriu spaniolii de la AS, care notează că fostul jucător de la Deportivo a reușit și un assist în meciul cu Voluntari.


Mesajele lui Borja Valle și Isma Lopez

Jurnaliștii iberici dezvăluie că fostul jucător de la Deportivo la Coruna a publicat apoi și un mesaj de adio față de fizioterapeutul spaniol care a plecat de la Dinamo. 


”Spun adio unui alt prieten, e trist ce se întâmplă în fiecare zi, asta ne doare cel mai tare”, au fost cuvintele lui Borja Valle. Iar acestea au fost completate de reacția altui coechipier, Isma Lopez: ”Ce rușine. Baftă tuturor prietenilor!”.


AS mai precizează că ”jucătorii, antrenorii și alți angajați sunt neplătiți de trei luni și jumătate. Cei care erau dinainte la echipă au primit banii pentru o lună și jumătate, pentru a nu depune memorii să devină jucători liberi. Dar sunt persoane din club care au aproape jumătate de an fără să fi primit vreun salariu”.


Nu e prima oară când spaniolii scriu despre situația critică de la Dinamo. La începutul săptămânii, publicația La Voz de Galicia dezvăluia ”calvarul” prin care trec ibericii de la formația din Ștefan cel Mare și planul lor de a scăpa din România.



sursa: digisport.ro

Comentarii