Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Da, sunt interesat să vin

 





Dario Bonetti (59 de ani), fost antrenor la Dinamo, e la curent cu toate problemele „câinilor”. Tehnicianul italian, unul foarte apreciat de fani, urmărește tot ce mișcă în „Ștefan cel Mare” și n-ar spune nu unui come-back.


Întrebat într-un interviu acordat zilele trecute dacă ar accepta o ofertă de la Dinamo, Bonetti n-a stat prea mult pe gânduri. Tehnicianul spune că așteaptă un telefon din partea actualei conduceri, însă pune o condiție esențială: „Aș vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioși”. 


„Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale. Nu înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Toată lumea era fericită, dar fără bani nu poţi face nimic. Este important să ai bani pentru a începe acest proiect, să pui banii pe masă. 


Iubesc fotbalul şi dacă exista o şansă, o evaluez, văd ce s-ar putea întâmpla. Aş vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioşi. Este foarte important să fii serios în viaţă, să respecţi ceea ce semnezi. Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Dacă mă caută cineva din club, răspund, sigur”, a afirmat Dario Bonetti, la Pro X. 


Suporterii sunt în top. Au nevoie de rezultate bune. Fanii lui Dinamo alcătuiesc una dintre cele mai importante galerii din Europa. Dacă au nevoie de ajutor, nicio problemă. Iubesc fotbalul şi iubesc Dinamo! - Dario Bonetti, fost antrenor Dinamo 


Dario Bonetti la Dinamo: scandaluri cu șefii și două trofee

Bonetti a venit prima oară la Dinamo în 2009, fiind antrenorul „Miracolului de la Liberec”. A plecat însă  la doar câteva luni după acea calificare. A revenit în 2012, înlocuindu-l pe Liviu Ciobotariu, an în care a avut cele mai importante realizări, câștigarea Cupei și Supercupei alături de „câini”. Cele două trofee câștigate n-au fost de ajuns pentru continuitate în sezonul 2012-2013. După un început de sezon catastrofal, Dorinel Munteanu i-a luat locul.


sursa: gsp.ro

Comentarii