Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cosmin Contra rupe tăcerea

 





Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Acesta a vorbit de începuturile sale în antrenorat și problemele pe care le avea la Timișoara cu banii, dar și relația cu Marian Iancu.


- Cosmin, voiam să te întreb de perioada ta ca antrenor la Timișoara, unde te-au dat afară fără nicio înfrângere.

- Am preluat echipa de pe locul 7, cu probleme financiare. Doar eu am rezolvat probleme de acolo la nivel administrativ, la nivel local, cu autorităţile locale. Am stat 11 etape, dar am plecat după 6 victorii şi 5 egaluri. Eram la 3 puncte de Oţelul Galaţi, care a şi câştigat campionatul anul acela. Totul s-a rupt după un meci la Bistrița.




- Ce s-a întâmplat?

- Am făcut 2-2! Am avut jucători care nu erau plătiţi de trei luni, erau minţiţi săptămână de săptămână. Am reuşit să încheg un grup foarte bun acolo, dar în ciuda acestor rezultate am plecat. Marian Iancu a avut o ieşire la televizor, nu putea să se abţină şi atunci am avut o discuţie în privat şi am decis să plec. Ca să vă faceţi o idee, am stat un an şi ceva la Timişoara şi nu am luat niciun ban!


- Cum niciun ban?

- Niciun ban! Nimic, nimic. Când se făceau plăţile, mie îmi ziceau că eu am bani. Dar eu munceam pentru ei. N-am fost niciodată să pun presiune sau să fac scandal. Mereu am cerut ca banii să fie plătiţi jucătorilor. Pentru mine, înaintea mea, cei mai importanţi sunt jucătorii.


- Așa faci și la Dinamo!

- Jucătorii să fie mulţumiţi şi respectaţi. Când eu eram jucător, banii îi luam din chete, cu ţârâita. Tot timpul mi-au spus că eu am bani. Greşeala lui Marian Iancu a fost că n-a ştiut să gestioneze momentele cu o tensiune apăsătoare. Nu reuşea să nu iasă la televizor şi să nu facă unele comentarii care nu ajutau deloc echipa.


- Crezi că altfel era situația dacă era mai rezervat?

- Dacă mă lasă în anul ăla, eu zic că sută la sută câştigam campionatul. Nu e riscant ce spun! Sută la sută câştigam campionatul cu Timişoara în anul ăla! Marian Iancu a făcut multe lucruri bune, dar abordarea dânsului a contat...



sursa: gsp.ro

Comentarii