Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






LPF a anunțat data și ora la care se va disputa restanța Dinamo - Astra!

 

LPF a anunțat data și ora la care se va disputa restanța Dinamo - Astra!


Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat printr-un comunicat de presă că partida Dinamo - Astra, din etapa a noua a Ligii 1, amânată din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 din tabăra giurgiuvenilor, se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 21:00.



Jocul din runda a noua a Ligii 1, dintre Dinamo și Astra, programat inițial la sfârșitul lunii octombrie, se va disputa pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct pe Digi Sport. Giurgiuvenii, pregătiți de Radu Alexandru, secundul lui Edi Iordănescu, au avut 15 cazuri de coronavirus la nivelul primei echipe și cel puțin alte 12, la formația secundă.


Aflată în imposibilitatea de a alinia un prim 11 la partida din Ștefan cel Mare, Astra a solicitat amânarea meciului, iar cererea i-a fost aprobată de către LPF. "Nu au rezultatele testărilor, nu pot face dovada că au 13 jucători, dintre care un portar, și suntem nevoiți să reprogramăm meciul", a declarat pe 30 octombrie, Justin Ștefan, pentru Digi Sport.


sursa: digisport.ro

Comentarii