Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






FOTO | Cortacero a primit o ofertă de cumpărare pentru Dinamo, dar a refuzat-o!

 



FOTO | Cortacero a primit o ofertă de cumpărare pentru Dinamo, dar a refuzat-o!



13 august 2020. Acesta este ziua în care Pablo Cortacero a virat ultimii bani în clubul Dinamo. De atunci au trecut trei luni de când cel care a preluat echipa de la Ionuț Negoiță nu a mai adus bani! În tot acest timp, echipa a subzistat ajutată de amânarea plăților către ANAF până în decembrie, de bani din drepturi de televizare și din împrumuturi mărunte obținute de Bogdan Bălănescu de la diverși privați.

Interesant este că deși Cortacero nu are bani și clubul este pe marginea prăpastiei financiare, spaniolul nu vrea să vândă! 

In urmă cu câteva zile, pe adresa clubului, a venit o ofertă scrisă de cumpărare a clubului. Tot din Spania! Oamenii lui Cortacero au refuzat însă orice dialog cu cei interesați!



Dinamo trăiește zile mai grele decât în era Ionuț Negoiță! Clubul a fost somat de FRF să își plătească datoriile către angajați, altfel vor fi penalizări serioase! Pablo Cortacero nu a mai virat niciun ban în conturile clubului alb-roșu, dar  în ciuda acestui fapt nici nu vrea să cedeze echipa!


Surse din cadrul conducerii spaniole de la Dinamo informează că zilele trecute a venit pe adresa clubului o ofertă din partea unui grup de investiții spaniol numit ”Urban and Credit Salbo SL”.


ProSport a obținut de la oamenii din managementul lui Dinamo și actul parafat și semnat de spanioli. În respectivul document, aceștia anunță că îl mandatează pe Toma Sapasu, un român stabilit în Spania, sa negocieze cu clubul Dinamo. Cei de la Urban and Credit au cerut detalii despre prețul de vânzare, datorii ale clubului, datorii către jucători, dar și alte sume din contabilitatea clubului.


Couto le-a dat flit!

Interesant este că deși clubul este la un pas de faliment, cei de la Dinamo le-au răspuns doritorilor din Madrid că echipa nu este de vânzare. Conform surselor ProSport, directorul general Alex Couto le-a răspuns celor de la Urban and Credit printr-un email în care le-a transmis că echipa din Ștefan cel Mare nu este de vânzare. Mai mult decât atât, Couto s-a arătat deranjat de propunerea venită și le-a scris acestora în email că sunt neprofesioniști și că nu este normal să ceară informații economice considerate de Couto ca fiind delicate. Oficialul dinamovist le-a mai transmis potențialilor cumpărători să nu mai revină asupra acestui subiect pentru că cei de la Dinamo nu vor oferi niciun detaliu despre club.


sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro


cortacero-a-primit-o-oferta-de-cumparare-pentru-dinamo-dar-a-refuzat-o

Comentarii