Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bălănescu pleacă de la Dinamo după 22 de ani petrecuți în club!

 

Bălănescu pleacă de la Dinamo după 22 de ani petrecuți în club!


Bogdan Bălănescu va pleca de la Dinamo. Deși s-a speculat că a fost retrogradat pe postul de secretar general, acesta a rămas în continuare director general al echipei. Oficialul a luat însă o decizie drastică: își va preda „mandatul” și va pleca din Ștefan cel Mare după 22 de ani.


Dinamo a obținut o victorie de aur cu FC Voluntari, 3-0. Alb-roșii ies, astfel, din seria neagră de șase meciuri fără victorie, în meciul care ar putea fi ultimul pentru Cosmin Contra la echipă.


 Cosmin Contra și Javi Reyes au trimis notificări clubului Dinamo prin care își cer salariile.

Demisie bombă la Dinamo! Bogdan Bălănescu pleacă după 22 de ani și îi lasă pe spanioli la un pas de faliment

Ultimul nume care va pleca de la Dinamo este chiar Bogdan Bălănescu. Oficialul „câinilor” nu vrea să se facă părtaș la dezastrul din Ștefan cel Mare și își pregătește ieșirea din scenă.

Deși s-a speculat că a fost retrogradat pe postul de secretar general, în acte Bogdan Bălănescu este în continuare director general la Dinamo, astfel că demisia este văzută de oficial și ca o lovitură de orgoliu în fața suporterilor.


Bogdan Bălănescu și-a hotărât deja viitorul apropiat, iar acesta nu este legat de Dinamo. Potrivit informațiilor noastre, Bălănescu i-a anunțat pe spanioli despre decizia lui, iar de luni se va ocupa de acte și de predarea tuturor atribuțiilor.


Imediat după venirea spaniolilor la Dinamo, s-a vorbit despre tragerea pe linie moartă a lui Bogdan Bălănescu.


Potrivit informațiilor, spaniolul l-ar fi lăsat și fără drept la semnătură pe omul ajuns în club încă din vremea lui Nicolae Badea.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii