Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a făcut rost de suma de 800.000 de lei pentru a scăpa de depunctare!

 

Dinamo a făcut rost de suma de 800.000 de lei pentru a scăpa de depunctare!



Dinamo, cu sprijinul lui Orlando Nicoară, a plătit o parte dintre datoriile clubului și a scăpat de depunctare.


Orlando Nicoară, reprezentantul societății care deține drepturile TV pentru Liga 1, a acceptat să ofere un avans din drepturile TV, dar cu condiția ca banii să meargă către Liga Profesionistă de Fotbal, nu direct către Dinamo.


Este vorba despre suma de 800 de mii de lei, adică aproximativ 170 de mii de euro.


Dinamo scapă de depunctare și de o parte dintre datorii

Orlando Nicoară și-a exprimat neîncrederea în investitorii spanioli de la Dinamo, însă a fost convins de către Bogdan Bălănescu, fostul director general din „Ștefan cel Mare”, cu care are o relație apropiată, să plătească datoriile pe care spaniolii le-au moștenit de la fostul finanțator, Ionuț Negoiță.


În urma unei întâlniri între Orlando Nicoară și reprezentanții Ligii Profesioniste de Fotbal, cele două părți au hotărât ca banii să meargă către LPF, iar aceasta să se ocupe de plata datoriilor lui Dinamo.


La începutul lunii noiembrie, clubul Dinamo a fost somat de către Administrația de Monitorizare din cadrul Federației Române de Fotbal, în vederea achitării datoriilor acumulate până la data de 30 septembrie. Termenul limită stabilit a fost data de 30 noiembrie și, cu câteva zile înainte de acest deadline, Dinamo a reușit să scape de depunctare.


În cazul în care Dinamo nu reușea să își achite aceste datorii până la data impusă prin somația respectivă, clubul din „Ștefan cel Mare” risca o penalitate financiară de 50 de mii de lei, depunctarea, interzicerea legitimării de noi jucători, limitarea cheltuielilor cu beneficiile angajaților sau chiar excluderea din competițiile viitoare, potrivit articolelor 60, respectiv 61 din regulamentul în vigoare.


Împrumutul din partea suporterilor a picat

ProSport a anunțat în exclusivitate, în urmă cu o zi, că suporterii acționari ai lui Dinamo vor vira în conturile clubului suma de 800 de mii de lei.


Această variantă a picat, pe motiv că suporterii au cerut ca, în cazul în care clubul nu va plăti datoriile respective, să primească acțiuni în contul sumei respective. Propunerea a fost însă refuzată de către spanioli.



sursa: prosport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii