Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






De ce s-a taiat maioneza la Dinamo?

 


De ce s-a taiat maioneza la Dinamo?


De ce nu s-a legat maioneza la Dinamo?


Puteam alege "mălaiul" ca aluzie, dar după cum s-au prezentat acești oameni în august mă, și ne,  așteptam numai la weekenduri festive pentru noi. Adică să mâncăm salată beof mai des decât la Paște și Crăciun. 


Știm cu toții care e singurul principiu al  maionezei, să nu învârţi decât în sensul acelor de ceasornic, nu și invers. Ingredientele sunt: ouă fierte, ouă crude și ulei. În cazul de față spaniolii sunt uleiul, jucătorii sunt ouăle iar Contra chieful. Din păcate ouăle s-au dovedit a fi, dacă nu clocite, vechi, uleiul dacă nu e adăugat cu apă e chiar apă de ploaie, iar chieful nostru nu știe nici batăr să aleagă albuşul de gălbenuş. 


Această maioneză a ieșit doar cu Gazul, iar după: ei cu burta goală, noi cu burta goală, aşteptând la masă cu cuțitele și furculiţele în mâini. 


 Contra e degeaba acum un Contracero pentru că practic el i-a validat pe acești oameni noi pentru noi. El are circumstanțe, are și scuze, însă suntem pe 15 din 16 cu 5 puncte. E drept, jucătorii au contracte ce trebuie respectate, deci : "să vină banii la băieți!" Însă la Dinamo s-a mai jucat și pe burta goală, oare acești oameni vor ajunge vreodată să fie numiți,  pe drept si la propriu, câini roșii sau vorbim de mercenari blazați,  de soldați aproape de retragerea la vatră. 

Cât despre "Cosmin Contra Contracero" putem spune că e  un bun psiholog, strateg niciodată nu a fost și nici nu va fi.  Contra e un fel de Lăcătuș în antrenorat,  însă mult mai ambițios și împins mai sus decât trebuie de circumstanțe favorabile. Echipele cu adevărat durabile se construiesc pe bază de atac, chiar și cele care par cele mai defensive,  cum ar fi Atletico de Madrid. Și s-a putut observa cum Cosmin Contra, încă de pe când antrena Petrolul, obtinea un mare număr de meciuri egale și asta  datorită incapacităţii sale de a gândi atacul d.p.d.v. tactic. Și când e pus în situația de a construi ceva de la zero,  nici măcar nu ajunge să i se taie maioneza. S-a văzut asta și la Dinamo și la națională.

Până la a-i face o critică efervescentă, altfel foarte ambițiosului și decentului Cosmin Contra, gândul tot la bani ne e pentru că ei sunt uleiul, ei fac ungerea în această nouă industrie: fotbalul. Mă înspăimânt numai când văd că pe Wikipedia se spune în  articolul despre Benel International că este un ciot și că aș, am,  putea contribui. Păi să contribuie ei, că tot acolo scrie că sunt investitori la Dinamo București. Să vină Benel cu leul, un  bănuț, para, ort- C_ort_acero.


 Ortul sau orţii sunt acei bănuţi puși pe ochii mortului pentru a-i plăti luntraşului pentru cursa peste Apa Sâmbetei spre lumea de dincolo. Doamne păzește ! E prea multă liniște gălăgioasă, iar noi ne-am putea prăbuși cu mult zgomot. 


Dă Doamne să batem Astra, apoi Voluntariul, nu înainte de a intra în conturile clubului cele 5 milioane de euro promise de Pablo Cortacero. Și atunci ziua de  16 noiembrie 2020 va fi ziua în care Dinamo va avea cu adevărat un nou acționariat, ieșind de la ATI și renăscând pentru noi suporterii adevărați.


Acum sintagma cu "câini până la moarte și dincolo de ea" pare mai  la propriu ca niciodată, însă la propriu e și această nebunie a noastră în a crede până la capăt în salvare și într-o creștere ca a feţilor din povești.. căci Doar Dinamo București te mai face să iubești!



Articol scris de: Constantin Vlădeanu  

sursa: gsp.ro

Comentarii