Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Intre a nu mai putea ... a nu mai vrea ... si doar a te scuza!

 

Intre a nu mai putea ... a nu mai vrea ... si doar a te scuza!



Dragi cititori, suporteri DDB, doresc sa fac un scurt rezumat fata de ceea ce se intampla la clubul nostru de suflet, Dinamo Bucuresti,  in ultimul timp...Este adevarat, poate am fost pacaliti de acesti investitori, veniti cu mare tam - tam, parca de... nicaieri si care acum descoperim cu tristete ca nu ar avea puterea financiara pentu a sustine clubul. La fel de adevarat este ca NOI, milioanele de sustinatori nu aveam de unde sa stim acest lucru ... si chiar daca am fi stiut, nu stiu cum puteam impiedica aceasta situatie, mai ales ca ne doream cu totii sa scapam de vechiul finantator. NOI speram in continuare, sa ajunga banii promisi de acest Cortacero, astfel incat clubul sa nu fie obligat să ceară o nouă procedură de  insolventa, sau doamne fereste de mai rau... intrarea in faliment!(iar daca se intampla acest fenomen,  NOI ,dinamovistii adevarati vom accepta, vom porni de jos, cum au facut si alte echipe mari...Juventus, Glasgow Rangers) ... asadar fie ce o fi, suporterii adevarati intotdeauna cu Dinamo vor fi!   


Ne uitam cu totii, de cateva saptamani, la aceste framantari interne, in interiorul clubului, vedem tot felul de declaratii, atat al legendelor dinamoviste ( Dinu. Lucescu,Vaiscovici, Raducioiu, Prunea, Danciulescu)  cat si a altor oameni de fotbal ( Ilie Dumitrescu, Balint, Piturca, Neagoe, Lacatus, Sumudica) si vedem ca toti spera, cum speram si NOI, in rezolvarea acestei situatii intr-un mod pozitiv... sa speram ca asa v-a fi!  


Acum doresc sa ma focusez putin pe evolutia echipei, doar din punct de vedere sportiv. Avem un antrenor vorbitor de spaniola, la fel ca si patronii. Au fost adusi 14 jucatori, majoritatea vorbitori tot de spaniola, toti avand cv-uri destul de bune si girati aproape in totalitate de antrenorul (inca) in functie, care a si declarat ,,am lotul pe care mi l-am dorit, cu jucatori de valoare, pe care îi cunosc". 


Problema este ca acest lot a obtinut rezultate dezastruoase, dupa 10 etape, acumuland 6 puncte si fiind penultima in clasament, cu sanse mai mari la retrogradare decat la accederea in primele 6 locuri.


 Recent am citit cu totii pe diferite site-uri, publicatii, cum antrenorul incearca sa gaseasca tot felul de scuze referitoare la rezultatele dezastruoase avute de echipa cu el la timona, declarand ca nu a luat nici in ban, ca ar fi dat el bani pentru club din propriul buzunar, etc... nu stim NOI daca o fi adevarat sau nu, lumea mai declara si ca el ar fi luat la semnatura vreo cateva sute de mii... iar la destituire ar mai lua cateva sute de mii, de asta probabil tine mortis de scaun, in ciuda rezultatelor care nu il ajuta deloc iar lumea se intreaba de ce mai sta atunci? 


Chiar asa, Gurita, de ce mai stai? Fiindca ne-am convins si am vazut cu TOTII, jocul echipei este unul slab, lent, previzibil, cu pase laterale si in spate, fara idei tactice, fara nerv, fara atitudine (pe care tu cand erai jucator activ o aveai, arai banda dreapta, mancai din adversari). 


Oare de ce nu reusesti sa le transmiti jucatorilor ,,girati de tine" acest lucru? Sau poate nu vrei...sau posibil nu stii...oricum NOI suporterii nu mai intelegem nimic... nu intelegem de ce ai adus 2 portari de valoare indoielnica pe salarii de 20 mii lunar, cand îl aveai pe Straton pe 4 mii ... nu intelegem de ai adus un fundas, Ba, tot pe salariu in jur la 20 mii, cand il aveai pe Ehmann poate mai bun, dar cred ca nu ia mai mult de doua mii? Din nou nu mai intelegem cum insisti in linia de mijloc cu acest Garcia, o "parodie" de fotbalist, care are 30 mii pe luna si nu e mai slab ca Rauta, care cred ca primeste undeva la 3 mii ... la fel nu intelegem varianta Nemec, 17 mii pe luna, cand il avem pe Magureanu cu 1700/luna...iar faptul ca ai renuntat atat de usor la Popa si Neicutescu, jucatori nu foarte tehnici, dar bataiosi, cum nu am prea vazut in lotul actual ... si as putea sa continui cu astfel de exemple, dar ma opresc fiindca te apreciez ca si fost jucator dinamovist si vreau sa cred ca aceasta nereusita din perioada ta de antrenor se datoreaza doar investitorilor actuali, care te-au pacalit. 


Dar atunci nu inteleg de ce mai stai? De ce nu lasi pe altcineva sa se ocupe de pregatirea tehnica a echipei, dupa ce ai pierdut 6 meciuri si ai reusit 1 victorie si 2 egaluri.  Eu cred ca se va gasi cineva totusi, chiar daca suntem pe marginea prapastiei, sa se ocupe de partea tehnica si cred ca o v-a face cu rezultate mai bune. 


Indiferent daca ai bani sau nu, daca stii sa antrenezi si sa umbli putin si la psihicul jucatorilor,  nu cred ca suntem de penultimul loc in liga l, iar uneori schimbul tehnicienilor declanseaza acel declic de care ar avea nevoie si echipa Dinamo Bucuresti!  Oare am dreptate dragi suporteri dinamovisti? Va las pe voi sa spuneti. Cu aceasta eu inchei, dorindu-va sa ramâneti cu bine, cu miros, gust si sănatosi! Forzza Dinamo !     Dinamo nu moare niciodata !


Articol scris de: Borza Sorin

sursa foto: gsp.ro

Comentarii