Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum poate Dinamo să intre din nou în insolvență

 

Cum poate Dinamo să intre din nou în insolvență


Pe 24 septembrie 2015, Dinamo a ieșit din insolvență. Asta este data la care Tribunalul București a închis procedura de insolvenţă şi reintroducerea societății în circuitul economic.


O societate poate reintra în insolvență, dar numai dacă trec cinci ani de la închiderea procedurii anterioare. În septembrie s-au împlinit cinci ani de când Dinamo a scăpat de insolvență, chiar cu două luni înainte de termen, astfel că o asemenea variantă ar fi posibilă pentru "câini".


Pablo Cortacero a promis în repetate rânduri că va aduce sume importante de bani în conturile clubului, dar Dinamo se lovește acum de o sumedenie de datorii. Cosmin Contra a anunțat că echipa trăiește de pe o zi pe alta, iar la finalul lunii va fi aplicată și o depunctare, dacă datoriile din urmă nu sunt achitate. FRF a înștiințat deja Dinamo în acest sens.



sursa: digisport.ro

Comentarii