Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Dinamo-ul Pandemic și Smurd-ul Veșnic"

 

"Dinamo-ul Pandemic și Smurd-ul Veșnic"


11 Noiembrie 2020 vs 11 Noiembrie 1951...două zile identice din calendarul lunii Noiembrie, la o distanță de 69 de ani.Două zile identice ce au ca punct comun DINAMO.Acum 69 de ani, se năștea un oarecare Mulțescu Gheorghe, om ce peste ani avea să iși lege numele și cariera de cel mai mare club de fotbal din România, DINAMO BUCUREȘTI.În plină "eră spaniolă", nea Gigi a fost îndepărtat din funcția de antrenor principal al echipei, după ce a salvat echipa de la cel mai rușinos sezon din istoria ei...venit la club într-un moment dificil, a reușit să facă minuni cu o echipă decimată. Tratat cu lipsă de respect, acesta a ales însă să rămână în club pentru a își pune la dispoziția clubului pe care îl iubește toate cunoștințele acumulate în zecii ani de experiență.


Mulțumim, nea Gigi..și iartă-ne...nu meriți asta,cum nu merită nici Danciu, cum nu a meritat nici ClauGol și mulți alții ce din legende ale clubului alb-roșu au plecat cu lacrimi în ochi, fiind dați afară pe ușa din dos.


Dinamo de azi nu mai respiră aerul performanței din vremea lui nea Gigi, Dinamo de azi respiră un aer "pandemic" venit de undeva de prin Peninsula Iberică, aer asociat cu pieirea și dezastrul.Nu vrem să ne gândim la ce e mai rău, stăm pozitivi chiar în cele mai grele momente, însă dacă nu ne trezim e posibil să fie prea tărziu...să nu ne transformăm din "Furia Roja" în "Desastre Rojo-Blanco".


Șî în încheiere..nu uitați...


DINAMO SUNTEM NOI! DoarDinamoBucurești


Articol scris de: Olteanu Radu

sursa foto: gsp.ro


Comentarii