Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Antrenorul dorit de dinamovisti







 Dinamo stă pe un adevărat butoi cu pulbere din cauza ultimelor rezultate din campionat. Cosmin Contra e hotărât să-și dea demisia după remiza cu Astra, 1-1, astfel că șefii spanioli se gândesc deja la viitorul antrenor. Numele acestuia ar putea fi chiar Gigi Mulțescu. 


Mulțescu, cel care a preluat echipa și în momentul de ananghie din sezonul trecut, se află în capul listei întocmite de Cortacero&co. În această dimineață, antrenorul a oferit o primă reacție despre posibilitatea de a reveni pe banca echipei de suflet:


„Dacă primesc un telefon, mă aștept la o discuție civilizată, apoi vedem ce se întâmplă. Până acum, n-a fost niciun interes. 


Nu cred că i-aș dezamăgi pe fani dacă nu aș veni. Nu pot să mă arunc cu capul înainte. Am contribuit o dată la salvarea echipei, dar nu pot fi ales doar pentru acest gen de probleme. Dacă ar fi să vină interesul, ne așezăm să vedem care sunt datele problemei”, a spus cel poreclit „SMURD”, la emisiunea „Digi Sport Matinal”. 


Revine Mulțescu la Dinamo?

Ca să se pună bine cu fanii, șefii l-ar readuce la echipă pe Gigi Mulțescu, pe care l-au umilit în ultimele luni. Gazeta Sporturilor a scris încă de vineri despre posibila revenire a „SMURD-ului”. Ibericii din conducere au început să răspândească prin club vestea că l-ar pune antrenor pe Gigi Mulțescu în locul lui Contra, adus din nou ca salvator, la 69 de ani! 


1 punct

din cele 6 ale lui Dinamo din clasament a fost obținut de Mulțescu în etapa inaugurală, cu Hermannstadt (1-1)



sursa: gsp.ro

Comentarii