Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine e antrenorul dorit de Pablo Cortacero

 





Situaţia de la Dinamo continuă să fie incertă. În timp ce vestiarul resimte problemele financiare din club, conducerea dă asigurări că va trimite banii promişi. În tot acest timp vin veşti şi în privinţa antrenorului pregătit de spanioli, în cazul în care Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo.



Dinamo are un sezon dezamăgitor până în acest moment, iar deja un om important din conducerea clubului din "Ştefan cel Mare" ar fi pe picior de plecare. Inclusiv Cosmin Contra este îngrijorat de situaţia financiară din club, în condiţiile în care există restanţe salariale, iar spaniolii nu au virat, până acum, banii promişi. 


Pe teren, situaţia nu e mai bună. Înaintea etapei a zecea din Liga 1, Dinamo se afla pe locul 15, cu 5 puncte, după patru înfrângeri consecutive. 


Ultimele veşti despre posibilul înlocuitor al lui Cosmin Contra la Dinamo

Pablo Cortacero a lăsat de înţeles că o schimbare de antrenor e posibilă, după ultimele rezultate slabe din Liga 1, iar Cosmin Contra e conştient de acest aspect, după cum a recunoscut în cadrul conferinţelor de presă. 


În urmă cu două săptămâni, Gazeta Sporturilor a scris despre varianta lui Pablo Cortacero şi a conducerii lui Dinamo, pentru a-l înlocui pe fostul selecţioner al României. Conducerea "câinilor" l-ar dori pe Jose Luis Oltra (51 de ani), care e liber de contract. 


Tehnicianul spaniol este unul dintre apropiaţii lui Pablo Cortacero şi e văzut drept omul potrivit, în cazul în care Cosmin Contra va pleca. 


Totuşi, fiind liber de contract, Jose Luis Oltra a devenit interesant pentru echipa din liga secundă spaniolă, AD Alcorcón. Clubul iberic nu a câştigat de şapte etape cu Mere Hermoso, iar publicaţia Entrenadoresfutbol notează că şefii lui Alcorcon se gândesc să-l pună antrenor pe omul dorit şi de Dinamo. : "Un nume apărut în culise este cel al lui Jose Luis Oltra. Tehnicianul experimentat este unul dintre candidaţii pentru a-l înlocui pe Mere Hermoso", anunţă publicaţia spaniolă.


O schimbare de antrenor la Dinamo depinde de următoarele rezultate ale echipei în Liga 1. În următoarele etape, Dinamo joacă în deplasare cu Viitorul, acasă cu FC Voluntari şi acasă cu FC Argeş. 


sursa: telekomsport.ro

sursa foto: gsp.ro

Comentarii