Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pățaniille lui Cortacero

 

Pățaniille lui Cortacero


Ulise (greacă: Odiseu) este un celebru personaj din mitologia greacă, ce s-a evidențiat în cadrul războiului troian prin vitejie, minte ageră și istețimie dar mai ales pentru vorbele foarte frumoase și lingușitoare, promisiunile deșarte către umila și fidela sa soție, Penelopa.


Penelopa l-a așteptat pe acesta timp de 20 de ani, însă salvatorul ei tot întârzia, unicul lor copil, Telemah era din ce in ce mai apostrofat și înjosit de cei din jur, mama lui fiind în imposibilitatea de a îi pune merinde pe masă, situația lor fiind foarte dificilă. SALVATORUL ULISE se face nevăzut, grija și iubirea față de familie rămânând pe locul doi, faima și notorietatea lui fiind mult mai importantă.


"Ulise" se întoarce în mondenul vieții din zilele noastre, are apucături de "câine roșu" dar îndeletniciri de "șarpe cu clopoței"...face zgomot mult pentru nimic.


Pățaniile lui "Ulise de España" acest cerșetor îmbrăcat în haine de vază trebuie să înceteze, treaba e simplă  "Plata O Plomo"...sau cum se zice pe limbajul nostru de peluză, "banii sau mustața".


În așteptarea lui "Ulise Cortacero", "Penelopa Dinamo" își linge rănile pricinuite de un parcurs dezastruos, lipsa banilor și respectiv a motivației...despre Contra....el e Telemah, copilul vinovat de nepăsarea părintelui și de neputința mamei sale, însă are și el partea lui de vină, nu a încercat să schimbe nimic și a postat în victimă din primul moment, tocmai el, garantul succesului iberic.


În concluzie, ziua de azi e decisivă pentru noi toți, națiunea alb-roșie trebuie să fie unită, pentru că dacă DINAMO se mai identifică cu ceva acum, acel lucru sunem noi, CEI MAI FRUMOȘI ȘI NEBUNI SUPORTERI...iar nouă nu ne puteți lua DINAMO NICIODATĂ.

         

  DOAR DINAMO BUCUREȘTI!



Articol scris de: Olteanu Radu

sursa foto: gsp.ro


Comentarii