Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra: "Ar trebui să fim conștienți că situația este una grea în momentul de față "

 


Cosmin Contra (44 de ani), antrenorul lui Dinamo, le-a reproșat șefilor echipei că nu respectă promisiunile făcute și a pus sub semnul întrebării internarea lui Pablo Cortacero, infectat cu COVID-19.


Ieri, Dinamo a anunțat oficial că Pablo Cortacero, numărul 1 din club, este infectat cu COVID-19 și internat în spital. Exasperat de faptul că șefii nu își respectă promisiunile făcute la nivel financiar, Cosmin Contra lasă să se înțeleagă că nu este convins de veridicitatea informației.


Cosmin Contra: „Singurul care poate să deblocheze situația este Pablo Cortacero”

„Eu unul nu am mai gestionat o astfel de situație. Problema nu este legată de dificultățile acestea, problema sunt promisiunile care se fac săptămână de săptămână că situația se va reglementa și această situație nu se reglementează.


Dacă s-ar fi spus de la început că acest club va avea bani în luna decembrie și în luna decembrie se termină toate problemele financiare, cred că nimeni nu ar fi avut o problema. Dar se spune la fiecare săptămână că vor intra niște bani, să se reglementeze situația finaciară, nu numai la prima echipă, aici mă gândesc și la toți cei care sunt în jurul echipei, la antrenorii de la grupele de copii și juniori, staff-ul administrativ, cei care sunt la terenuri, bucătarii, angajații care sunt pe la club


Ar trebui să fim conștienți că situația este una grea în momentul de față și singurul care poate să deblocheze această situație este Pablo Cortacero. Care din păcate este cu Covid și deocamdată nu știm care este starea lui de sănătate. Nu am cunoștințe de ceea ce se întâmplă, am înțeles că este internat, nu știu dacă este adevărat sau nu”, a spus Contra pentru PRO X.



sursa: gsp.ro

Comentarii