Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vocile puternice de la Dinamo s-au aliat

 

Voci puternice la Dinamo


Paul Anton (29 de ani) și Ante Puljic (33) i-au convins pe coechipierii de la Dinamo să rămână dedicați echipei, iar fanii promit să strângă bani pentru un bonus dacă elimină sâmbătă Viitorul din Cupa României.

Dinamo a dat semne de viață, 3-0 cu Voluntari, prima victorie după două luni de eșecuri în Liga 1, prima acasă după 9 luni în care mai adunase 5 remize și 5 înfrângeri pe propriul teren. Cosmin Contra a spus că vrea să plece, dar mai rămâne până ajunge la o înțelegere cu conducerea, mai ales că managementul spaniol nu are niciun ban să-i achite restanțele și, mai nou, o parte din clauza de 300.000 de euro, bani pe care antrenorul îi vrea.

Jucătorii au făcut un adevărat front comun. După ce au avut o discuție la Săftica alături de reprezentanții fanilor, fotbaliștii i-au asigurat pe suporteri că vor evita să părăsească echipa până la finalul lui 2020, chiar și dacă Pablo Cortacero va continua să fie neserios și să nu trimită cei 400.000 de euro pe care i-a promis. 


Ante Puljic, Paul Anton și alți jucători români i-au tras după ei pe ceilalți străini, convingându-i să renunțe, momentan, la a-și depune actele spre a deveni liberi de contract.


Doctorul Liviu Bătineanu, fizioterapeuții Claudiu Bătineanu, Dan Covaciu și ibericul Jesus Arco Albo au decis însă să pună capăt colaborării cu Dinamo, după ce au avut diverse divergențe cu oficialii grupării. Spaniolul și-a luat bilet de avion și a părăsit aseară Bucureștiul. Cosmin Contra încerca să-l convingă pe „Dochi” să mai rămână măcar până la finele anului, având în vedere importanța unui medic în cadrul unei formații, iar Bătineanu a fost vreme de 18 ani, cu o pauză de 6 luni, angajatul grupării.


Socios DDB nu vor să lase echipa în aceste momente, mai ales când au văzut că jucătorii s-au unit și au fost devotați clubului. După ce le-au promis fotbaliștilor că, la nevoie, le aduc ei meniuri la Săftica, fanii vor să facă o chetă pentru a oferi un bonus de victorie în perspectiva duelului cu Viitorul, de sâmbătă, din Cupa României. 


„«Câinilor», sunteți de acord să scoatem la vânzare bilete pentru meciul de Cupă? Din banii strânși vom putea oferi câte o primă jucătorilor în caz de calificare”, au scris fanii pe Facebook.


5 meciuri

mai sunt de jucat în 2020: Viitorul (acasă, Cupă), FC Argeș (d), Iași (a), CFR Cluj (d), Clinceni (d)


sursa: gsp.ro


Comentarii