Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Contra (sau) Înapoi!?

 


Contra (sau) Înapoi!?


Cu siguranță fiecare dintre noi în momentul în care am scăpat de Ionuț Negoiță și a venit Pablo Cortacero cu ai lui toreadori,  majoritatea dintre noi am visat că nimic nu va fi contra noastră și că, clubul nostru va merge mereu înainte și niciodată înapoi. 


 Nu au trecut decât 3 luni de la data de 13 August dată la care oficial am scăpat de Negoiță,  și vedem cum parcă toate astrele s-au aliniat contra noastră.  Nu există zi în care cineva sau ceva să se ridice contra noastră.  Azi o datorie,  mâine o nouă promisiune de plată neonorată de senior Pablo Cortacero. Și parcă nu erau de ajuns probleme financiare ale clubului a venit și seria de 5 înfrângeri consecutive ale echipei care ne-au aruncat pe penultima poziție a clasamentului ligii 1!


  Ce tablou nu?? De la vise mărețe cupe europene, titluri și cupe,pe care trebuie sa fiu și să fim sinceri le-am avut,  am ajuns să vedem cum cel mai negru coșmar al nostru și anume nu liga a 2-a ci dispariția noastră prinde tot mai mare contur. 


  Că rivalii noștrii și aproape toată presa din România sunt contra noastră știm cu toții și vedem cum ei nu ratează nici o clipă sau ocazie de a râde de noi sau își frece  mâinile de bucurie ca Dinamo se duce înapoi în mocirla în care a fost în era Negoiță. 


 Toate lucrurile merg pe dos față de cum ne-am fi așteptat  și ca să fie tabloul dezastrului complet  cu salarii neplatite de mai bine de 4 luni jucătorii au început să vocifereze tot mai tare sau să amenințe cu depunerea memorilor la instituțiile competente pentru a fi declarați liberi de contract. 


 Cosmin Contra a venit cu brațele deschise la Dinamo fiind atras și de cele 10 milioane de Euro promise ca urmând a fi investite în noul proiect Dinamo!


 Nici el Contra nu cred ca se aștepta ca toate lucrurile să meargă contra lui și contra noastră.  Văzând promisiunile neonorate și un număr tot mai mare de fani care s-au poziționat contra lui, Cosmin a luat în calcul părăsirea băncii tehnice a echipei. 


 După luni în șir în care în mintea noastră și urechile noastre cuvintele  pe care le auzeam erau doar tristețe,  dezamagire,  faliment sau dezastru a venit ziua de vineri și meciul contra celor de la Voluntari în  care parcă echipa a pus piciorul in prag si a spus : STOP! Ne-am săturat să fie toți și totul contra noastră! Ne-am săturat să mergem înapoi! De acum vom merge Contra tuturor!


 Până și Contra a spus: Oferta de reziliere în termenii mei a expirat.  Să vedem oferta lor!


  Poate e timpul Domnule Pablo Cortacero,  și această victorie e momentul ideal, ca și dumneavoastră să vă puneți contra curentului,  , contra falimentului, contra tuturor celor care râd de noi zi de zi și se bucură de situația în care suntem  și să faceți  acele plăți promise și de ce nu să vină și Contra Înapoi! Sau Înapoi la treabă și să facem din Dinamo ce visăm cu toții să fie! Așa noi dimavostii Contra tuturor! Fie ca de acum să mergem tot înainte niciodată înapoi! Hai Dinamo!



Articol scris de: Dan Șerban

sursa foto: gsp.ro


Comentarii