Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mare fan al lui Dinamo, Vladimir Găitan s-a stins din viață la 73 de ani 😢

 




Vladimir Găitan s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după ce s-a luptat vreme de mai mulţi ani cu o boală necruţătoare.


Chair dacă ulterior a devenit unul dintre cei mai cunoscuți actori din lumea teatrului și a filmului din România, Vladimir Găitan a cochetat cu sportul în tinereţe. A jucat baschet pentru o perioadă scurtă de timp la CSM Suceava, în Divizia A, însă şi-a încercat norocul şi în handbal. Cea mai de preţ amintire din sport a actorului a fost un meci amical cu naţionala României de handbal masculin de la finalul anilor ’60, din care făceau parte Virgil Hnat, Cristian Gaţu, Cornel Oţelea sau Ioan Moser și care domina handbalul mondial în acea perioadă.


Fan înflăcărat al lui Dinamo

Actorul a fost un mare fan al lui Dinamo și făcut parte din „Echipa Artiștilor”, fiind printre cei care au evoluat pe stadionul “23 August” într-un meci caritabil pentru victimele cutremului din 1977, conform Fanatik.ro. Dinamo nu i-a mai adus prea multe bucurii în ultimii ani, iar insolvenţa clubului din 2014 l-a dezamăgit profund pe Vladimir Găitan: „E foarte trist să vezi clubul favorit în situaţia asta, să vezi cum o echipă care ţi-a bucurat tinereţea ajunge în stadiul acesta.


Înainte aveam timp să trăim la intensitate maximă alături de clubul preferat, dar acum trăim o viaţă atât de tristă încât nu ne mai permitem. Fotbaliştii câştigă mii de euro, iar noi, muritorii de rând, ne bucurăm la câteva sute de lei”.


sursa: gsp.ro

Comentarii