Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fără construirea unui nou stadion, clubul va ajunge până la urmă în faliment

 


Fără construirea unui nou stadion, clubul va ajunge până la urmă în faliment



Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situația din club și spune că echipa are nevoie de un stadion nou. În caz contrar, tehnicianul spune că formația alb-roșie riscă falimentul.


„Dinamo trebuie să aibă un stadion nou! Steaua deja are unul, Rapid va avea unul, iar Arcul de Triumf este nou-nouț și cochet. Ar fi putut și Dinamo să aibă un stadion nou, care să fie inaugurat în vară.


Trebuie ca toți dinamoviștii să se gândească dacă se va ajunge la un consens din acest punct de vedere. Fără construirea unui nou stadion, a unei baze noi și fără ca Dinamo să ajungă la un nivel ridicat din punct de vedere al infrastructurii, clubul va ajunge până la urmă în faliment.


Asta indiferent că este condus acum de Pablo Cortacero sau că vor veni alți investitori. Dacă aceste lucruri nu se vor face în viitor, eu cred că falimentul va fi unica opțiune”, a declarat Cosmin Contra pentru ProTV.


Stadionul actual al lui Dinamo, disputat în instanță

Arena din Ștefan cel Mare, inclusă inițial în proiectul EURO 2020, alături de stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești, nu a fost încă cedată Companiei Naționale de Investiții, astfel că planul de modernizare a fost suspendat. În acest moment, există mai multe procese pentru stabilirea proprietarului stadionului. Atunci când se va stabili cine este proprietarul stadionului, lucrările vor putea începe


Fanii DDB, întâlnire cu premierul Orban 

Primul ministru Ludovic Orban, ministrul Tineretului și Sportului Ionuț Stroe și alți reprezentanți ai Guvernului au avut o întâlnire cu membrii Boardului DDB, în luna septembrie, subiectul ședinței fiind noul stadion. A mai existat la începutul verii, o întrevedere cu Marcel Vela, ministrul de Interne, tot pe această temă. Guvernul României și-a arătat toată deschiderea și a subliniat că susține proiectul noului stadion Dinamo alături de Compania Națională de Investiții.



sursa: gsp.ro


Comentarii