Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Spaniolii se milogesc de fani!

 

Spaniolii se milogesc de fani!


Dinamo e obligată să scape de datoria de 800.000 de lei (164.000 de euro) până la finalul lunii noiembrie, altfel riscă să fie depunctată cu 6 puncte. Conducătorii spanioli ai „câinilor” au intrat în panică și recurg la o decizie extremă. 


Directorul general Alex Couto Lago s-a întâlnit ieri cu reprezentanții DDB, cărora le-a cerut sprijinul financiar pentru achitarea sumei respective și implicit pentru evitarea depunctării. 


Reprezentanții proiectului „DDB” nu le-au dat un răspuns concret deocamdată, dar există posibilitatea unei înțelegeri în cel mai scurt timp. Teoretic, ei ar avea disponiblă suma cerută de spanoli, din cotizații și alte fonduri proprii.  Astfel, prin această mișcare, suporterii ar putea intra în posesia unor noi acțiuni, așa cum s-a întâmplat în timpul lui Ionuț Negoiță. 


„Vom da un răspuns public astăzi”, au declarat reprezentanții DDB, care, cel mai probabil, vor efectua un sondaj de opinie în rândul membrilor pentru a stabili dacă îi vor ajuta sau nu financiar pe spanioli.


Înghesuiți de datorii, spaniolii au ajuns să se milogească de PCH

E pentru prima oară când spaniolii din conducerea lui Dinamo îi bagă în seamă pe cei din DDB. Până acum, din superioritate, aceștia i-au evitat pe fani, relația dintre cele două tabere fiind una extrem de rece. Asta în ciuda faptului că „DDB” a salvat clubul în primăvară, atunci când roș-albii riscau să nu primească licența sportivă. 


Conform ultimului memorandum semnat de fani cu Ionuț Negoiță, fanii din PCH ar fi trebuit să dețină 27% din club, însă acel act a rămas unul fără valoare. Până în acest moment, suporterii au creditat clubul cu aproximativ 550.000 de euro.



sursa: gsp.ro

Comentarii