Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ei sunt mandria noastră!

 


Ei sunt mandria noastră!



In aceste momente dificile legate de pandemia de covid 19, de condițiile de desfășurare ale competițiilor sportive in tara nostra si nu numai, nu pot sa nu ma gandesc ce atmosfera ar fi fost in Sala Dinamo la meciurile dulailor.


Dupa un sezon excelent in Champions League, dupa un meci senzational cu Sporting Lisabona urma un meci de zile mari in compania ,,bogatilor" de la PSG. Totul s-a oprit în loc pe 1 martie 2020...Ehf a hotărât ca acest meci sa nu se mai joace, PSG mergând direct in F4-ul acestei competitii care va avea loc în decembrie. 


Nici pe plan intern lucrurile nu au stat prea bine: emoțiile criteriilor ,,lui Dedu" nu ne-au dat liniște, nu s-a desemnat campioana deși eram clar campioni cu 5 puncte avans, lucru care a cântărit greu in obținerea wildcard-ului in noul sezon din Champions League. 


Dulaii au început cu doua înfrângeri in European League....nu- i un capăt de tara. Sunt o echipa puternica, cu jucători de valoare incontestabila, cu transferuri suta la suta reușite. Ne astepta o săptămână grea: pe 24 noiembrie avem meci acasă in compania celor de la Nimes Gard. Dulaii nu pot miza pe al optulea jucator.....noi nu vom putea canta alături de ei dar putem sa-i susținem la fel ca și pana acum. Sunt băieții care ne-au adus atâtea bucurii și satisfactii si poarta cu mândrie culorile lui Dinamo. Pe 27 noiembrie avem etapa, derby in compania celor de la HC Dobrogea Sud Constanta.

Deci, câinilor cu sufletul și inima alături de dulai!

Ei sunt mandria noastră!

Hai, Dinamo!!!




 Articol scris de: Andreea Georgiana Cocian

sursa foto: gsp.ro


Comentarii