Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Chestionar pentru Negoiță » Fanii "câinilor" l-au luat la întrebări pe finanțatorul echipei! Ce îi reproșează acestuia

[starttext]






Prin intermediul site-ului www.dinamomania.eu, fanii dinamoviști din mediul online au lansat o serie de 20 întrebări pentru finanțatorul echipei, Ionut Negoiță. 

Bugetul echipei, evoluția "câinilor" sub patronatul lui Negoiță sau transferurile de la Dinamo sunt câteva dintre subiectele atinse de dinamoviști.

Mai jos sunt cinci dintre cele mai interesante întrebări pregătite de suporterii dinamoviști lui Negoiță:

"În momentul preluării pachetului majoritar, ați venit cu o listă în care ați propus 10 puncte, dintre care niciunul nu s-a adeverit. Ce a stat în calea acestui insucces și ce v-a împiedecat să va respectați propria promisiune?"
 "Având în vedere că Dinamo are cinci sponsori pe echipamentul de joc (Orange, MaxBet, Honda Nord, Baumit, Tinmar Energy) cu cât contribuie anual fiecare dintre ei la bugetul clubului și pe ce perioadă de timp s-au negociat aceste parteneriate? 
a. Pe lângă cei 5 sponsori de pe echipamentul de joc, Dinamo mai are alți 24, printre care și hotelul dumneavoastră, RIN. Cu ce contribuie acești 24 de sponsori la club? 
b. În decursul acestor patru ani, mulți jucători (străini, juniori) au fost cazați la RIN. Care sunt cheltuielile lui Dinamo pe an pentru masă și cazarea jucătorilor la hotelul dumneavoastră- sponsorul echipei, RIN?"
 "Cum sunt cheltuiți acei 5,5 milioane de euro din bugetul clubului și care sunt sursele de la care provin acei bani? 
a. Care este bugetul total de salarii alocat echipei mari, echipei secunde, juniorilor și staff-ului? 
b. De ce Dinamo, echipă cu obiectiv declarat public locurile 1-2, transfera doar jucători liberi de contract, nu poate prelungi contractele jucătorilor importanți și își vinde cei mai buni oameni pe sume atât de mici?"
 "În momentul în care ați devenit acționarul principal al clubului, număr total de spectatori a fost de aproximativ 180.000 de persoane la meciurile de acasă. După 4 ani de proiecte, sezonul trecut au fost doar 65.000 de spectatori la meciurile de acasă. Dacă atât dumneavoastră, cât și antrenorul, spuneți că va păsa de fani, cum vă explicați aceste cifre? Care este planul de a aduce acei 100.000 de spectatori înapoi pe stadioane?"
"Stadionul este un element fundamental al infrastructurii unui club, iar pentru suporteri are un profund caracter emoțional, chiar "religios", dacă privim spre Liverpool-Anfield, de exemplu. În momentul preluării pachetului majoritar de acțiuni ați promis un stadion nou și că veți face tot ce va stă în putință pentru a realiza acest lucru. De ce nici după trei ani de zile de la această declarație nu s-a făcut ceva în acest sens?"


sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii