Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adam Nemec, convocat la naţionala Slovaciei pentru "dubla" cu Slovenia şi Scoţia

[starttext]








În ziua în care Gnohere a fost reprimit la prima echipă, Dinamo a mai primit o veste bună: Adam Nemec, celălalt vârf pe care Ando mizează, a fost convocat la echipa naţională. Atacantul va face parte din lotul pe care Jan Kozak, selecţionerul Slovaciei, se va baza pentru dubla cu Slovenia şi Scoţia, din preliminariile CM 2018.

Cu trei goluri în preliminariile pentru Euro 2016, Nemec a prins lotul pentru turneul final, unde a evoluat în două meciuri, intrând pe parcurs. "Depinde de selecţioner. Dacă mă va convoca, voi fi onorat. Cea mai frumoasă amintire din fotbal o am la naţională, la Euro 2016", spunea vârful pentru Digi Sport la sosirea în România, întrebat dacă va rămâne în circuitul naţionalei.

Iar dorinţa i-a fost respectată, tehnicianul slovacilor trimiţându-i astăzi telegrama de convocare. Naţionala lui Hamsik se va baza în ofensivă pe doar trei oameni, alături de Nemec mai fiind chemaţi Michal Duris (Plzen) şi Marek Bakos (Plzen). Ca atare, şansele să joace, măcar pe final de joc, sunt mari pentru fotbalistul lui Dinamo.

"Adam Nemec a ajutat mereu naţionala. Acum, are câteva meciuri în picioare la Dinamo şi consider că poate fi un jucător util", a spus Jan Kozak, selecţionerul Slovaciei, conform sport.sme.sk.

6 goluri în 24 de partide pentru naţională a înscris atacantul de 31 de ani




sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii