Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ioan Andone : ,, Tehnicianul anunță schimbări în primul 11 în meciul de mâine seară''

[starttext]



Ioan Andone



Dinamo va juca sâmbătă seară în direct pe Dolce Sport, de la ora 20:30, împotriva celor de la Concordia Chiajna. Tehnicianul formației din Ștefan cel Mare a vorbit la Dolce Sport despre acest joc.



"Am fost la meciul celor de la Chiajna cu FC Botoșani și chiar au jucători cu mare, mare experiență. A fost un joc extrem de echilibrat. Ultimele 15-20 de minute, cei de la Botoșani au fost inteligenți, au înscris, au contraatac și-au marcat și golul doi. Constantinescu dacă era puțin mai deștept putea să înscrie în prima repriză și alta era soarta meciului. Constantinescu a avut o execuție extraordinară cu Craiova, trebuie să fim atenți la el. La el, dar și la Pena pentru că sunt cei mai buni atacanți de la Chiajna. Uitați-vă că Pena e mereu în careu, în preajma mingeai, își crează ocazii și e periculos. Nu uitați că la Chiajna mai e și Raul Costin sau Neluț Roșu, alți jucători buni.

Mai avem două meciuri până se întrerupe campionatul, iar dacă facem șase puncte în cele două partide pe care le avem e foarte bine pentru noi. Puteam să ne gândim și la nouă puncte, dar dacă nu suntem atenți la un corner... Ce să facem asta e! La Constanța, Viitorul a meritat mai mult! Din păcate noi am primit un nou gol din lovitură liberă. Au marcat un gol cu noroc. Sper că câștigăm cele două meciuri pe care le mai avem acum și să avem 7 puncte după aceste trei meciuri, să rămânem acolo.

Noi suntem într-o schimbare destul de mare de jucători. Cu Viitorul și cu Tg. Mureș au apărut jucători noi tot timpul. Chiar și acum voi schimba. Am jucători care-mi aleargă peste 11 kilometri pe meci, mi-e greu să-i țin pe teren în toate partidele, mai ales că vreau să am și realizări din partea lor. Nu pot să-i folosesc meci de meci", a spus Andone la Dolce Sport despre meciul de mâine seară.


sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]

Comentarii