Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Conferinta presa Dinamo. Andone: "Vrem să facem o construcție sănătoasă".

[starttext]




ds



Steliano Filip, Dorin Rotariu, Ioan Andone și Dan Nistor au participat la conferință.

Steliano Filip: "Va fi un meci greu, dar noi dorim sa castigam. Stim cu totii ce ne asteapta. Viitorul este o echipa buna a campionatului, dar speram sa ne intoarcem cu cele trei puncte.

Speram ca pe viitor sa fim cat mai multi convocati la nationala de la Dinamo. Este o onoare, o mandrie sa fiu la echipa nationala. Sper sa facem cat mai bine.

Pentru mine, nu este o problema cine este capitan la Dinamo, pentru mine este o problema cand nu joc, cand nu castiga echipa. Important este sa fiu sanatos si sa ma bucur de fotbal".

Dorin Rotariu: "Sunt trei puncte in joc, doua echipe bune, noi ne dorim victoria, sa nu mai avem accidente, cum a fost cu ASA-ul. Suntem la Dinamo pentru a indeplini obiective marete si trebuie sa luam fiecare meci pas cu pas.

Este normal sa fie incurajator pentru un jucator cand este convocat la echipa nationala. Cine dovedeste cel mai mult, care are increderea cea mai mare, cu siguranta acela va evolua. Sunt multe sperante la echipa nationala si speram sa ne atingem obiectivele si acolo.

Daca fiecare persoana spune ca ma vrea la Steaua, cu respect, nu am nimic cu cei de acolo, dar eu imi vad de treaba la Dinamo. Sunt de ceva timp aici si nu am avut de gand niciodata sa plec la Steaua.

Nu este prima oara cand vine un jucator nou si este pus capitan. Noi l-am primit bine pe Nistor, sper ca evolutiile lui sa ne ajute in toate meciurile".

Ioan Andone: "Avem tot lotul valid. Urmeaza o partida foarte importanta pentru noi. Atmosfera este buna. Mergem sa castigam, avem nevoie de cele trei puncte. Stim ca va fi dificil, dar va fi frumos daca vom castiga. Intalnim Viitorul intr-o perioada buna a lor. Cred ca si-au revenit si va fi un meci frumos si spectaculos. Speram sa fie un teren bun. Restul, toate lucrurile sunt in regula.

Vreau sa ma vad cu Gica. Sper sa plec bucuros de acolo. Are jucatori buni, am vazut ca l-a odihnit pe Razvan Marin.

Noi cautam sa construim ceva, o constructie sanatoasa. Vor mai infrangeri, ca nu putem sa o tinem pe linie. Si cu baieti ca lumea, seriosi, care construiesc. Cat timp vom avea suporterii aproape, este in regula".

Dan Nistor: "Va fi un meci destul de greu, cu o echipa foarte buna, tanara, ambitioasa. Dar sper sa ne facem jocul si sa castigam acolo. Este o vreme neprielnica, dar terenul de acolo este bun, au o baza foarte frumoasa. Speram sa venim acasa cu cele trei puncte".













sursa : www.dolce-sport.ro


[endtext]





Comentarii