Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prunea: "M-am întâlnit cu Negoiţă!". Ce spune despre vânzarea lui Dinamo: "Nu o să plece niciodată"

[starttext]






Florin Prunea a vorbit, în direct la Digi Sport Special, despre posibilitatea ca din vară să vină în Ştefan cel Mare ca preşedinte.

Oficialul lui CSM Poli Iaşi s-a ferit să intre în amănunte, menţionând că în acest moment nu este o chestiune de actualitate, însă a admis că vorbeşte des cu Negoiţă, de care îl leagă o relaţie de prietenie.

"M-am întâlnit cu domnul Negoiţă ieri la prânz. Eram împreună cu Nicolo Napoli. Am stat împreună, am băut o apă minerală. Dar nu e prima oară când ne vedem, ne întâlnim frecvent. Ne cunoaştem de foarte mult timp, e o relaţie de prietenie între noi", a spus Prunea la Digi Sport.

În ceea ce priveşte anunţul lui Negoiţă de după partida contra Chiajnei, fostul mare goalkeeper crede că acele declaraţii au fost date la cald. Patronul lui Dinamo are un proiect serios, solid, şi nu ia în calcul să renunţe la acţiunile pe care le deţine.

"Negoiţă nu o să vândă niciodată. E un om care iubeşte clubul, e un dinamovist adevărat. Sunt momente în viaţă când eşti contestat, dar nu trebuie să dea înapoi. Fanii lui Dinamo vor altceva, pentru că ei sunt obişnuiţi să se bată cu Steaua de la egal la egal", a mai spus Prunea.

Una dintre variantele de viitor pentru banca tehnică a "câinilor" poate fi Marius Şumudică. În ciuda trecutului său de rapidist, antrenorul Astrei are toate datele necesare pentru a se impune la un club ca Dinamo, crede Prunea.

"Îl văd pe Şumi o soluţie pentru Dinamo, pentru că e un antrenor care "arde" pe bancă. A demonstrat că se poate bate cu Steaua şi că e capabil să o învingă. Şi asta în condiţii grele", a mai spus fostul internaţional.


sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii