Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vaişcovici o spune răspicat: "Cei care îi cer demisia lui Andone nu se pricep la fotbal"

[starttext]






În ciuda afirmaţiilor lui Ioan Andone, că are încredere în fotbaliştii pe care îi antrenează, fostul său coleg Claudiu Vaişcovici crede că din actuala echipă mai mult de 5-6 jucători nu ar avea ce să caute la un club de talia lui Dinamo.

Iar că în aceste condiţii echipa nu poate aştepta prea multe rezultate bune. "La meciul cu Concordia, rezultatul nu este mincinos. Dacă ne uităm la cum s-a jucat, victoria este foarte corectă. Dar cei care îi cer demisia lui Andone nu se pricep la fotbal", a spus, printre altele, Vaişcovici, prezent în studioul emisiunii Digi Sport Matinal.

"Acum trei ani plecaseră cu un proiect, New Dinamo, început de Mircea Rednic. Văd că mai sunt, cred, vreo 3 jucători tineri din pepinieră. S-a cam dus proiectul ăla, e clar că stabilitatea necesară nu există. Auzeam şi la Ando că a început campionatul cu doar 8 jucători de bază dintre cei de anul trecut, acum mai sunt 5. Păi, ce poate face antrenorul în această situaţie?", a mai declarat Vaişcovici la emisiune.

Fosta extremă a lui Dinamo le transmite celor care-i cer demisia lui Andone că dacă pleacă antrenorul, asta nu înseamnă că se schimbă ceva în bine şi că se va ajunge la aceeaşi situaţie cu cea de la echipa naţională. "După Euro 2016 am schimbat selecţionerul, dar asta nu a adus vreo modificare masivă de jucători convocaţi. Cred că 80-85 la sută dintre fotbaliştii chemaţi de noul selecţioner sunt aceiaşi. Aşa şi la Dinamo. Se schimbă echipa dacă vine alt antrenor? Nu, jucătorii sunt tot ăia şi cum am mai spus la Dinamo nu sunt prea multe valori în acest moment", a afirmat cel poreclit "Cleo".



sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii