Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pachet Prunea + două transferuri! Fostul internațional a bătut palma cu Negoiță și se întoarce în Ștefan cel Mare

[starttext]






"Câinii" pregătesc în mare secret revenirea în staff-ul administrativ a lui Florin Prunea, care a mai lucrat ca manager sportiv în "Groapă" în 2010.

Patronul Ionuț Negoiță îi face marcaj fostului internațional de peste un an de zile, dar abia acum l-ar fi convins să se întoarcă la Dinamo pe postul de președinte executiv. Cei doi au avut o întâlnire în week-end, la hotelul "Rin", unde Poli Iași, actualul club al lui Prunea, s-a cazat înaintea partidei de la Giurgiu cu Astra.

Boss-ul roș-albilor a confirmat ieri întrevederea: "Așa este. Am purtat o discuție cu Prunea, cu care vorbesc însă de fiecare dată când avem ocazia să ne întâlnim. Îl apreciez. E un conducător capabil, dar știu de la el că are un proiect asumat la Iași până la finalul campionatului. Vom vedea după aceea ce se va întâmpla".

ACUM SAU LA FINALUL SEZONULUI REGULAT?

Surse GSP indică însă faptul că părțile ar fi bătut deja palma. Ar mai fi de pus la punct un singur detaliu: de când își va începe Florin treaba în Ștefan cel Mare. Răspunsul la întrebare se află exclusiv la îndemâna lui Prunea: fie imediat, fie la finalul sezonului regulat. Urmează ca ex-goalkeeper-ul să ia în scurt timp o decizie, postul îi este rezervat la Dinamo.

Prunea ar putea veni cu unul sau doi jucători de la CSMS Iași, printre cei vizați fiind Alexandru Crețu, 24 de ani, și Lukacs Bole, 26 de ani. Primul a refuzat să-și prelungească angajamentul cu gruparea din Copou, iar mijlocașul maghiar intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract, iar roș-albii i-au mai dat târcoale în trecut.

A PLECAT DUPĂ REVOLTA DE LA CLUJ

Precedentul mandat de conducător al lui Prunea la Dinamo s-a încheiat la scurt timp după un meci CFR - Dinamo, în primăvara lui 2010. În cantonamentul "câinilor" s-a iscat atunci o revoltă din partea jucătorilor, iar Florin Bratu și Prunea au ajuns chiar la un pas de bătaie. Printre răsculați s-au mai numărat N'Doye, Zicu, Boștină, Alexe, Mărgăritescu, Moți și Adrian Cristea, iar Prunea a acuzat la momentul respectiv că în spatele acțiunii s-ar fi aflat, de fapt, Giovanni Becali. Fostul internațional a plecat de la club în semn de protest după ce fotbaliștii respectivi au fost reprimiți în lot, în ciuda haosului produs la Cluj.

11 sezoane
a activat Prunea ca jucător la Dinamo, în perioadele 1985-'88, '92-'98 și 2000-'02

2011
e anul din care Prunea se află în fruntea lui Poli Iași: a dus clubul în premieră în cupele europene, la finalul campionatului trecut



sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii