Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Marius Șumudică n-ar spune nu unei mutări la Dinamo, mai ales că îi apreciază foarte mult pe fani.

[starttext]










Marius Șumudică n-ar spune nu unei mutări la Dinamo, mai ales că îi apreciază foarte mult pe fani. În schimb, n-ar accepta niciodată să meargă la Steaua. 

"De mine nu vorbim. Păi, ce, ar fi revoluție, ce să vorbesc la Steaua, ne împușcăm! Asta ne mai trebuie! Asta ar fi ultima, să ajung și pe la Steaua antrenor. La Dinamo, da. La Dinamo m-aș duce cu inima deschisă, dar la Steaua, nu.

Fanii dinamoviști sunt numărul 1 în tot ceea ce înseamnă coregrafii, șmecherii, bagabonțeli, tot. Șmecheri! Bravo lor! Jos pălăria!", a zis antrenorul Astrei la conferința de presă de după meciul cu CSM Poli Iași (1-0), conform Dolce. 

...despre dorința Stelei de a-l lua pe Morais: "Gigi Becali m-a sunat și astăzi (n.r. luni, 26 septembrie) și nu i-am răspuns la telefon, pentru că omul, de câte ori mă sună înainte de meci, o comit. Deci nu-i mai răspund la telefon înainte de meci. Îmi tot spune de Junior Morais, că-l vrea și pe Junior, că nu crede în play-off și dacă suntem în play-out suntem forțați să-i dăm. Îmi tot spune de prețuri, de parcă eu sunt patronul.

Mă mai șicanează, mă mai întâlnesc cu el acolo prin Pipera, că suntem vecini. I-am spus că-l voi chinui și anul ăsta și mi-a spus, printre altele, că-și dorește din suflet să nu prindem play-off-ul, pentru că suntem singura echipă de care îi e friă. De asta chiar îmi pare bine". 


sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii