Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone a dezvăluit o clauză surpriză din contractul cu Dinamo: ”Dacă nu-mi iese, plec!”

[starttext]






Dinamo nu traversează un moment foarte bun, lucru recunoscut și de către Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al roș-albilor, ÎN DIRECT la Digi Sport, dar ambițiile roș-albilor pentru sezonul în curs sunt foarte mari.

Ioan Andone, tehnicianul ”câinilor”, nu este de acord că Steaua este ca și campioană și spune că are un lot valoros, menit a ține piept rivalilor. ”Fălcosul” a dezvăluit o clauză surpriză din contractul său cu Dinamo și a spus că vrea titlul în acest campionat.

”Dacă nu iau titlul, plec! Am stipulat în contract că rămân la Dinamo dacă termin pe locul 1 sau 2. Dar, o să plec dacă nu ieșim campioni!”, a spus Andone.

Tehnicianul, în vârstă de 56 de ani, nici nu se gândește să dea curs acum cererilor unor dintre fani, care-i vor demisia și explică și de ce.

”Dacă-mi dau demisia, trebuie să ’vând o casă’ pentru a plăti clauza. Și dacă sunt afară trebuie să-mi plătească mulți bani”, a mai spus Ando.

Legat de disensiunile din lot, cea mai recentă fiind cearta cruntă dintre Nistor și Brănescu, Andone a aplanat situația, dar i-a certat pe jucători.

”E normal să fie tensiuni între jucători, când lucrurile nu merg. Dar Brănescu și Nistor nu trebuia să se certe la pauză. Nistor i-a reproșat că n-a ieșit la centrarea din care a marcat Cristescu, dar n-a avut dreptate. Ne-am uitat cu toții la fază și nu avea cum să iasă”, a mai spus Andone.

sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii