Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dănuț Lupu lovește în arbitri și în rivali: ”FRF vrea Steaua campioană?!”

[starttext]






Dinamoviștii pun tunurile pe arbitri și pe rivali! Dănuț Lupu, 49 de ani, actual scouter al roș-albilor, a avut ieri un discurs dur împotriva adversarilor "câinilor".

"Noi am avut gol valabil cu Concordia, am pierdut cel puțin un punct din această cauză, în vreme ce Steaua a beneficiat de un arbitraj favorabil cu Voluntari fiind ajutată la două goluri. Încep să intru la idei, că arbitrii o fac intenționat. Dacă FRF vrea ca Steaua să iasă campioană, să ne anunțe, să știm și noi!", și-a început discursul Lupu într-un dialog pentru Gazeta Sporturilor.

"IA TITLUL CINE ZBIARĂ MAI TARE"

"Nu jucăm strălucit, recunosc, însă nici Steaua n-o face. Dar e ajutată! La fiecare etapă, Dinamo e dezavantajată. Gigi Becali spune că principala contracandidată la titlu pentru el este Astra, numai că eu cred că-i este teamă de noi. El țipă «Hoții!», când e Steaua dezavantajată, doar că Dinamo e cea mai dezavantajată echipă din Liga 1. Să tăcem?! Gata, nu mai tac, chiar de-ar fi să mă penalizeze clubul la care lucrez. E campionat de urlete, de țipete, o să zbier și eu de azi înainte. Se pare că e campionatul cui țipă mai tare, așa se face în România. De 3-4 ani suntem tocați sistematic de arbitri. Nu vom mai fi eleganți, cuminți, nu merge în țara asta cu practici fair-play. La Steaua, când e vorba de arbitri se urlă, se ziară. Am tăcut prea mult, învățăm de la cei mai buni, ca să zic așa", a mai comentat fostul mare mijlocaș.

"DE MULT N-AM MAI AVUT AȘA LOT"

Lupu a avansat o idee tupeistă: "Cu pregătire bună, cu atitudine, cu înțelepciune și cu noroc, Dinamo poate ieși campioană! Da, chiar și la 7 puncte în spatele celor de pe primul loc. Avem lot foarte bun, așa cum nu am avut de mulți ani. Sper ca în pauza competițională, Ando să-i adune puțin, iar tinerii să conștientizeze odată pentru totdeauna ce șansă mare au! Pot lua campionatul, dar cred că ei nu pricep asta, le e frică să devină eroi!".

Oficialul dinamovist nu consideră că trebuie operate modificări pe banca tehnică: "Ando să rămână! Ar fi cea mai mare greșeală să plece, după scandările fanilor. Nici nu s-a luat în calcul o despărțire de el. OK, au și spectatorii dreptate că nu sunt rezultate, că jocul e modest. Însă după două-trei victorii la rând, lucrurile pot reintra în normal. Repet, avem încă șanse să fim campioni".

5 trofee
a câștigat Lupu în carieră: un campionat și o Cupă a României cu Dinamo, un campionat cu Panathinaikos, un campionat și o Supercupă cu Rapid

"Nu cerem ajutorul arbitrilor, dar nici «să ne facă» etapă de etapă! E dubios când se greșește doar împotriva lui Dinamo"
Dănuț Lupu, scouter Dinamo



sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii