Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Negoiţă îl aşteaptă pe Şumudică la Dinamo: "Mă bucură foarte mult ce a spus! E un antrenor care se pricepe"

[starttext]








Ionuţ Negoiţă, finanţatorul lui Dinamo, a reacţionat după ce Marius Şumudică a declarat că ar accepta să antreneze formaţia alb-roşie. Vezi detalii.

Negoiţă a spus că ar fi dispus ca în viitor să îl aducă pe banca echipei pe actualul antrenor al Astrei, dar că acum nu se pune problema unei astfel de mutări.

"De ce nu? Marius Șumudică este un antrenor care se pricepe şi a câștigat campionatul. Pe viitor poate antrena la Dinamo. Cine știe? Nu poate decât să mă bucure foarte mult că sunt antrenori care și-ar dori să o antreneze pe Dinamo. E un club mare, un club cu stabilite financiară și nu numai.

Deocamdată avem antrenor. Andone are contract pe doi ani şi noi avem un proiect la care lucrăm împreună. Sunt convins că vom reuși", a spus Negoiţă la Digi.

"L-aş vedea pe Şumudică antrenor la Dinamo. Este un tehnician care fierbe pe bancă" Florin Prunea




sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii