Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere a făcut un meci mare la Dinamo 2! "E cel mai valoros atacant din Liga 1"

[starttext]







Harlem Gnohere a făcut un meci foarte bun astăzi, la Dinamo 2. Trimis la echipa secundă a clubului, din cauza faptului că a refuzat prelungirea contractului, "Bizonul" a marcat un hat-trick în victoria obţinută în faţa lui Delta Dobrogea Tulcea, scor 5-2.

Un adevărat profesionist, francezul nu a comentat decizia conducerii administrative a clubului de săptămâna trecută şi s-a prezentat la echipa a doua a clubului. Azi, el a evoluat în al doilea său meci pentru Dinamo 2 şi şi-a demonstrat clasa. Vârful a marcat de trei ori, celelalte două goluri ale "câinilor" mici purtând semnătura lui Gabriel Cotoară.

Francezul a vrut să ia la final mingea cu el, aşa cum se întâmplă cu fotbaliştii care reuşesc triple, însă i-a fost promis un balon de la echipa mare. Există semnale că Gnohere va fi reprimit în curând în lotul lui Andone.

"Gnohere va primi minge de la prima echipă pentru hat-trick-ul de azi, e un jucător de valoare şi pentru Dinamo e o pierdere că nu joacă în Liga 1", a spus Cătălin Munteanu, director sportiv la echipa secundă, completat de Diniţă, antrenorul lui Dinamo 2: "Sper să se rezolve lucrurile între Gnohere şi club pentru că este cel mai valoros atacant din Liga 1".

Fără Gnohere, echipa mare a lui Dinamo va evolua sâmbătă, în direct la Digi Sport 1, pe teren propriu contra Concordiei Chiajna. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 1, de la ora 20:30.



sursa : www.digisport.ro

[endtext]

Comentarii