Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Poli Timișoara - Dinamo 33-34. Roș-albii debutează peste o săptămână în Champions League!

[starttext]






Dinamo rămâne neînvinsă în Liga Naţională masculină de handbal! Campioana a învins la limită pe Poli Timişoara şi se pregăteşte pentru duelul cu Holstebro din Champions League, care va fi pe 25 septembrie, în direct la Digi Sport 2.

Handbaliştii lui Pero Milosevic au avut şansa de a termina la egalitate cu Dinamo, dar o gafă a lui Lazarov i-a privat de un punct în acest meci. Prima repriză a fost una echilibrată. Cele două echipe s-au succedat la conducere, dar campioana a forţat pe final şi a intrat la pauză în avantaj, 19-17.

Transferat în această vară în Banat, Vuk Milosevic, fiul antrenorului de la Timişoara, a fost nevoit să părăsească terenul încă din minutul 33, după un fault dur al lui Criciotoiu, sancţionat de arbitri doar cu o suspendare de două minute.

Dinamo a preluat controlul şi s-a distanţat la patru goluri, 29-25. Bănăţenii au ţinut însă aproape de adversari şi au avut chiar şansa egalării, in ultimele secunde, dar Lazarov a irosit-o.

Dinamo a câştigat cu 34-33 şi ocupă primul loc în Liga Națională, cu maximum de puncte.





sursa : www.digisport.ro
[endtext]


Comentarii