Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Andone îi atacă pe fanii lui Dinamo: "Unii s-ar fi bucurat dacă aveam soarta Rapidului"

[starttext]







Fanii gazdelor l-au contestat din nou pe Ionuţ Negoiţă, pe care l-au numit "calic", iar Ioan Andone i-a luat apărarea finanţatorului. Antrenorul "câinilor roşii" i-a atacat pe o parte dintre fani, pe care i-a acuzat că vor răul echipei.

"- Dacă nu era domnul Negoiţă, aveam soarta Rapidului. Cred ca mulţi se bucurau.

- Dinamovişti? 

- Daa. Ăştia care contesta pe aici şi cu sisteme de joc, că echipa nu joacă nimic. Sunt oameni şi oameni. I-ai văzut şi tu, au vrut să se bată cu Gnohere, în loc să respecte jucătorul", a comentat Andone, după meciul cu Iaşiul.

"Sunt oameni şi oameni care nu înţeleg strategia unui club şi efortul unei persoane să ţină acest club în viaţă, să-l ţină în primele locuri, să construiască o echipă. Toată lumea vrea repede să construim ca alte echipe, dar de unde bani? Trebuie bani mulţi, nu un milion, două", a adăugat "Fălcosul".

Renunțarea la unii fotbaliști importanți în vară, precum Bicfalvi, Anton, Marc și Mevlja, plus neînțelegerile cu golgeterul Gnohere i-au enervat pe suporterii lui Dinamo.

"Se vede că ești calic. În afară de insolvență, la Dinamo, nimic", a fost conținutul bannerului suporterilor de la Peluza Sud.

Ionuț Negoiță este patronul lui Dinamo din martie 2013, la aproape un an distanță după ce trupa din Ștefan cel Mare a cucerit ultimul trofeu din istorie, Cupa României.


sursa : www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii