Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Negoiță a stabilit prețul! Cât bani vrea pentru a vinde Dinamo și ce fost acționar al clubului vrea să cumpere echipa

[starttext]









Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, a spus, într-un interviu EXCLUSIV acordat pentru Digi Sport, că este dispus să cedeze clubul unui om de afaceri capabil să facă mai mult decât a realizat el. Negoiță s-a săturat de cei care-l contestă și care au spus că nu a investit sume importante de când a ajuns numărul 1 în ”Ștefan cel Mare”.

Potrivit unor surse demne de încredere, intenția lui Negoiță este cât se poate de serioasă. În aceste zile, omul de afaceri se pare că a stabilit și suma pentru care este dispus să renunțe la Dinamo, iar aceasta este cifrată undeva la 15 milioane de euro!

Unul dintre cei interesați de a prelua frâiele roș-albilor este nimeni altul decât Nicolae Badea, adică fostul președinte al Consiliului de Administrație al FC Dinamo, dinainte de ”era Negoiță”.

Badea nu este însă de acord cu suma pe care o cere Negoiță. Dimpotrivă, fostul oficial al ”câinilor” a lăsat de înțeles că vrea să ia clubul fără niciun ban, pentru că, susține acesta, Negoiță nu a investit nimic de când a preluat echipa.

Potrivit acelorași surse, conducerea lui Dinamo a plătit 800.000 de euro pentru a ieși din insolvență, asta în condițiile în care roș-albii primesc anual 700.000 de euro de la sponsorul principal, Orange. În plus, în conturile clubului au mai intrat 300.000 de euo de la un alt sponsor, Baumit, dar și 1.390.000 de euro din prima tranșă a drepturilor tv pentru sezonul în curs.

În aceste condiții, Badea afirmă că susținerea financiară a lui Negoiță este inexistentă, mai ales că fondul de salarii nu este mai mare de 120.000 de euro pe lună, adică în jur de 1.450.000 de euro pe sezon.

”Vreau să găsesc pe cineva căruia să-i dau clubul. Vreau să cedez clubul total. Îl cedez unei persoane sau unor persoane care pot dovedi că pot face mai mult decât mine. Oamenii potenţi din punct de vedere financiar şi care au un plan mă pot căuta, sunt foarte decis. Nu de acum, ci de acum două săptămâni, când am vrut să fac o conferinţă de presă şi să fac anunţul.

Îmi doresc să vina altcineva şi să preia clubul cu totul. Din păcate, în România sunt doar pretenţii şi totul pică în sarcina unui singur om. Avem pretenţii, vrem multe şi toată lumea stă la cotitură să ciupească", a declarat Negoiţă.
Contestat puternic de suporterii dinamovişti, Negoiţă spune că a creat condiţii foarte bune la echipă şi a avertizat că, în lipsa rezultatelor, lucrurile se vor schimba.

"Managamentul meu nu e perfect, dar am făcut şi fac tot ce pot. Cred că am făcut imposibilul până acum. Cred că unii suporteri sunt influenţaţi. Avem un lot peste ce am avut până acum, am spart şi acel plafon salarial, avem condiţii foarte bune, peste orice echipă din România, avem salariile la zi, dar cred că prea multă linişte strică. Văd o oarecare bătaie de joc din partea unora. Sunt foarte relaxaţi. Dacă vom avea rezultate, o să mai fac eforturi. Dacă nu avem rezultate, nu o să mai fac eforturi.

Lotul actual e peste cel de anul trecut. Cu excepţia lui Mevlja, care şi-a dorit să plece, am păstrat cei mai buni jucători. E stupid că pierdem puncte cu cele mai slabe echipe. Ştim să jucăm fotbal doar cu echipele bune. E vorba de atitudine şi asta mă deranjează cel mai tare", a precizat oficialul alb-roşiilor.












Ionuț Negoiță a declarat că este hotărât să vîndă clubul, fiind dezamăgit de faptul că este criticat de fani, chiar dacă a slavat clubul de la faliment.

Negoiță ar fi stabilit deja suma pe care o cere. Patronul lui Dinamo ar cere 15 milioane de euro pentru a renunța definitiv la formația alb-roșie, potrivit Digi.

"Vreau să găsesc pe cineva căruia să-i dau clubul. Vreau să cedez clubul total. Îl cedez unei persoane sau unor persoane care pot dovedi că pot face mai mult decât mine. Oamenii potenţi din punct de vedere financiar şi care au un plan mă pot căuta, sunt foarte decis. Nu de acum, ci de acum două săptămâni, când am vrut să fac o conferinţă de presă şi să fac anunţul.

Îmi doresc să vina altcineva şi să preia clubul cu totul. Din păcate, în România sunt doar pretenţii şi totul pică în sarcina unui singur om. Avem pretenţii, vrem multe şi toată lumea stă la cotitură să ciupească" Ionuț Negoiță, la Digi

Potrivit informațiilor, Nicolae Badea, fost acționar la Dinamo și fost președinte al Consililui de Administrație, ar fi dispus să cumpere echipa de la Negoiță. Totuși, acesta nu este de acord cu suma pe care actualul finanțator o cere.


sursa : www.gsp.ro
sursa : www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii