Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Unul dintre cei mai importanți dinamoviști povestește drama prin care a trecut: "La 4 ani am plecat din țara natală! Am fugit de război"

[starttext]







Azer Busuladzici, 24 de ani, a venit în vară la Dinamo și a devenit om de bază, jucând în toate cele 9 meciuri din Liga 1.

Mijlocașul bosniac a oferit un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor și a vorbit despre cum a plecat din țara natală din cauza războiului.

 "Sunt născut în sudul Bosniei, la Trebinje, sunt sută la sută bosniac, inima mea e bosniacă. Acum caut să-mi rezolv situația cu pașaportul danez, dar sufletul îmi spune că dacă voi avea vreodată posibilitatea voi juca la echipa națională pentru Bosnia.

Părinții mei au plecat din orașul natal când eu aveam 4 ani, în 1995, din cauza războiului de acolo. Eram copil, nu-mi aduc aminte prea multe, dar pentru ei a fost greu să fugă de acolo și să fie obligați să se acomodeze într-un loc total nou. Fratele meu e mai în vârstă, el își aduce aminte mai bine. Pentru mine, totul este vag, ca o poveste, neagră, mai degrabă. Din fericire, n-am avut victime în familie. Din păcate, au fost mulți oameni afectați, unii chiar prieteni, a căror viață a fost schimbată negativ. În concluzie, pe teren, sunt bosniac, în afara lui, sunt danez.

Și părinții mei se miră, mama îmi spune: «Nu realizez cum poți să fii ca un câine pe gazon, apoi să fii un băiat cuminte în rest!». Exact așa sunt, agresiv și rău pe teren, apoi mă metamorfozez într-o persoană calmă și relaxată în afara lui. Chill!", a spus Busuladzici pentru Gazeta Sporturilor.

Citește interviul de două pagini în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală și află ce spune Busuladzici despre România, despre motivul pentru care a venit în Liga 1 și detalii inedite din viața lui.



sursa : www.gsp.ro

[endtext]

Comentarii