Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii nu vor mai avea stadion nou! Anunțul făcut de Elisabeta Lipă: "Vă spun asta cu siguranță"

[starttext]







Invitată la emisiunea Tribuna 0, moderată de Ovidiu Ioaniţoaia la Europa FM, ministrul tineretului şi sportului, Elisabeta Lipă, a oferit detalii legate de modernizarea stadioanelor pentru EURO 2020. Lipă a precizat că dinamoviștii nu vor avea o arenă nou, ci  se va renova  și modifica cea existentă.

"Va fi un stadion cu 25.000 de locuri, vă spun asta cu siguranță. Va fi modernizat stadionul existent, nu se va face altul. În următoarea perioadă veți afla exact în ce stadiu suntem cu documentația.

Stadioanele pentru EURO există, trebuie doar reabilitate și aduse la standardele corespunzătoare. Drumul este lung până ajungi să ai firme de construcții care să se bată pe aceste proiecte.

La stadionul «Dinamo», de exemplu, s-a făcut deja un studiu de prefezabilitate, dar la ora actuală lucrăm la documentație pentru că sunt lucrări la stadion făcute cu mulți ani în urmă și nefinalizate. Acum ar trebui să cerem asociere CS cu FC, avem proces pe rol... asta este", a afirmat Lipă la Tribuna 0.

Aceasta este încrezătoare că România se va achita cu succes de sarcinile impuse de UEFA pentru organizarea meciurilor de la EURO 2020.

"Sunt optimistă că vom putea rezolva. Nu pot să cred că România, odată ce și-a asumat rezolvarea, poate spune: «Nu suntem în stare!». Credeți că eu nu vreau să rezolv?", a adăugat ministrul.

Bucureștiul va găzdui patru meciuri la Campionatul European din 2020, trei din faza grupelor și unul din optimile de finală. 


sursa : www.gsp.ro


[endtext]

Comentarii