Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dan Nistor: ”Dacă nu ne trezim nu prindem nici play-off-ul”

[starttext]








Dinamo nu-și revine. Cu o singură victorie în 6 meciuri jucătorii antrenați de Ioan Andone au pierdut pe teren propiu cu Concordia Chiajna. Ilfovenii s-au impus cu 1-0 prin golul lui Marian Cristescu.

Căpitanul lui Dinamo la partida din această seară, fostul jucător al pandurilor consideră că singurii vinovați pentru parcursul echipei sunt jucătorii.

Fostul jucător al celor de la Pandurii a recunoscut că situația la echipă nu este foarte plăcută și spune că dacă el și colegii săi nu-și vor reveni e posibil ca Dinamo să rateze play-off-ul.

”Este o situație grea la echipă, ne pare extrem de rău. E greu, trebuie să ne adunăm și să facem neapărat ceva să câștigăm. Situația este foarte grea. Nu ne-au surprins cu nimic cei de la Chiajna, ei ne-au prins pe contraatac și au marcat.

Nu este doar apărarea de vină. Toți am fost deficitari, antrenorul nu are nicio vină, noi, jucătorii, suntem vinovați, trebuie să ridicăm capul din pământ și să mergem mai departe, pentru că altfel va fi greu să prindem și play-off-ul.

Nu e vina antrenorului că dau eu pasă greșită sau că alții dau pe lângă minge. Trebuie să ne revenim, am pierdut foarte multe puncte. Fanii au fost foarte supărați, sperăm să nu se mai repete acest dezastru și să câștigăm”, a declarat Dan Nistor, la finalul jocului.












sursa :  www.digisport.ro


[endtext]

Comentarii