Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Gnohere l-a surprins pe Andone: "Nu mă așteptam la asta" » Ce mesaj i-a transmis antrenorul

[starttext]






După două săptămâni în care a stat la echipa a doua, Gnohere a fost reprimit la prima echipă şi poate juca sâmbătă, contra celor de la FC Botoşani.

Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre situaţi atacantului francez şi a spus că acesta l-a impresionat prin modul în care s-a pregătit în aceste zile.

"Gnohere nu a recunoscut niciodată că s-a văzut cu cei de la Steaua. Asta e poziţia lui. Acum l-am reprimit la prima echipă pentru că şi-a văzut de treabă la echipa a doua. «Bizonul» e în regulă, chiar neaşteptat de bine. Cel puţin la antrenament, pentru că are şi concurenţă acum. Face parte din lot. Eu i-am spus că în vară poate să semneze cu orice echipă, dar să joace bine la noi.

Eu i-am spus ce a păţit Tade la Steaua, care era titular la CFR şi a ajuns să se antreneze prin parcuri. Steaua e un alt club. Acolo e altă viteză de joc şi nu e simplu să te duci la Steaua", a spus Andone la conferinţa de presă, potrivit Dolce.

Gnohere, 28 de ani, a venit la Dinamo la începutul sezonului trecut și a devenit titular.
Francezul a bifat 38 de meciuri pentru echipa alb-roșie și a marcat de 16 ori, oferind și 5 pase de gol.



sursa : www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii